Cybersecurity Fundamentals online workshop

Starts:  Jun 17, 2023 09:00 (CET)
Ends:  Jun 18, 2023 17:00 (CET)
Associated with  Belgrade Chapter

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će se u organizaciji Udruženja ISACA Beograd održati Obuka Osnove sajber-bezbednosti / Cybersecurity Fundamentals (po novom, unapređenom programu) u periodu 17. i 18. jun 2023. godine od 9.00 – 17.00 h (ukupno 14 CPE

Za pohađanje obuke nisu neophodna posebna znanja i iskustvo u oblasti sajber- bezbednosti.

Program obuke prilagođen je polaznicima sa srednjim nivoom računarskog znanja. Nisu neophodna posebna znanja i iskustvo u oblasti sajber-bezbednosti. Obuka je namenjena svima koji žele da se upoznaju sa osnovama sajber-bezbednosti, unaprede svoja trenutna znanja u toj oblasti, ili razmišljaju o promeni karijere. Obuku mogu da prate i studenti. Obuka ujedno predstavlja i pripremu polaznika koji žele da polažu ispit za sticanje ISACA-inog Cybersecurity Fundamentals (CSX-F) sertifikata. 

Obuku će održati Dušan Žikić, akreditovani trener od strane ISACA/APMG, po akreditovanom programu ISACA. Obuka će biti sprovedena uz korišćenje originalnih prezentacionih materijala ISACA na engleskom jeziku, dok će predavanja biti na srpskom jeziku.  

Cena obuke:

  • Za uplate iz Srbije 
     za članove Udruženja ISACA Beograd 23.500,00 RSD 
     za ostale zainteresovane kandidate 29.375,00 RSD

  • Za uplate iz inostranstva
    za članove Udruženja ISACA Beograd – 200 €
    za ostale zainteresovane kandidate – 250 €

 

Za prijave do 02.06.2023. odobravamo popust od 20% za sve prijavljene. 

Broj mesta je ograničen na 20 polaznika. U slučaju nedovoljnog interesovanja, zadržavamo pravo da otkažemo obuku 3 radna dana pre početka obuke.

 

Location

Online Instructions:
Url: http://zoom.us/
Login:

Contact

ISACA Belgrade Chapter office@isaca.rs