!!!! CANCELED !!!!!! Attacking and Defending Active Directory

This event was canceled.
When:  Jul 17, 2020 from 7:00 PM to 8:00 PM (CET)

Poštovani/a,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na onlajn predavanje u organizaciji Udruženja ISACA Beograd:

" Attacking and Defending Active Directory"

koje će se održati 17.07.2020. godine

u periodu od:

19:00 - 20:00 časova

 

Nenad Vijatov i Nenad Manasijević iz firme Khaoticen održaće predavanje koje ima za cilj upoznavanje sa rizicima koji su povezani sa korišćenjem Aktivnog direktorijuma, najčešćim bezbednosnim propustima u ovom delu IKT infrastrukture, kao i trenutnim tehnikama napada i najefikasnijim tehnikama odbrane koji se koriste za sprečavanje i ublažavanje rizika od kompromitovanja IKT infrastrukture.

 

U današnjem poslovanju Aktivni direktorijum je standardni deo centralne IKT infrastrukture, kako u velikim, tako i u srednjim i malim preduzećima. S jedne strane on je poslovni pokretač koji nam pomaže da besprekorno i efikasno vodimo posao, dok s druge strane, s bezbednosnog stanovišta, predstavlja autoput za “lateral movements” što naš posao izlaže velikom riziku. Kompromitovanjem Aktivnog direktorijuma potencijalni napadač dobija uvid u celokupnu informacionu imovinu kompanije, pristup informacijama, poslovnim i kompanijskim tajnama, uključujući i podatke o ličnosti. Prepoznavanje potencijalnih rizika i pronalaženje bezbednosnih propusta ključnii su koraci u obezbeđivanju informacione imovine kompanije.

Prisustvo predavanju je slobodno, bez plaćanja kotizacije, tako da je dovoljno da svoje prisustvo potvrdite popunjavanjem forme za prijavu:

PRIJAVA

Link za uključenje u predavanje biće Vam dostavljen na dan održavanja predavanja, na mejl adresu koju unesete na formi za prijavu.

Predavanje će biti na srpskom jeziku.

Svi vlasnici ISACA sertifikata svojim učešćem ostvariće pravo na 01 CPE bod.

Vidimo se! 

Vaše,

Udruženje ISACA Beograd

Location

Online Instructions:
Url: http://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6g1iECFowQtiQoak_Ykw8EsO0JnvCzyRJMX3pjR2j2bg9_A/viewform
Login: Link za uključenje u predavanje biće Vam dostavljen na dan održavanja predavanja, na mejl adresu koju unesete na formi za prijavu.
Event Image

Contact

ISACA Belgrade Chapter

office@isaca.rs