ISACA MÁSODIK SZERDA - JÚLIUS

When:  Jul 8, 2020 from 5:00 PM to 7:00 PM (HU)
Szeretettel meghívjuk a júliusi Második szerdai előadásunkra:

Kertész Ákos: Információ - Technológia - Biztonság (Körkép) – Elmélet vs. Gyakorlat = Megfelelőség?

Időpont: 2020. július 8. (szerda) 17:00

Az előadás összefoglalója:
Szubjektív elemzés az elmúlt évek szakmai tapasztalatai alapján mindenről, ami a cím kapcsán az eszedbe juthat. Kik és miért publikálják az előírásaikat, illetve ki, mit csinál a valóságban?


Az előadóról:
Kertész Ákos több mint 20 éve foglalkozik IT-val és információbiztonsággal. Tapasztalatát főleg a pénzintézeti szférában szerezte közép vezetőként, tanácsadóként, auditorként. Dolgozott könyvvizsgáló cégnél, az államigazgatásban, hatóságnál és az ipar számos területén. 2000 óta az ISACA tagja. 
Szakmai minősítései: CISA, CISM, ISO27001LA


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
CPE PONT TÁJÉKOZTATÓ:

ISACA TAGOK SZÁMÁRA az élő előadás valós idejű megtekintéséért automatikusan jóváírásra kerül a 2 CPE pont. Kérjük, hogy az eseményre való bejelentkezés során a teljes nevet vagy az isaca.org-on használt email címedet add meg a könnyebb beazonosíthatóság érdekében.
ISACA TAGOK SZÁMÁRA a ppt-t az előadás után a kapcsolódó kérdésekkel feltesszük az ISACA e-learning rendszerébe, itt a kvíz helyes kitöltése után további 1 CPE pontot írunk jóvá.

NEM ISACA TAGOK SZÁMÁRA az élő előadás valós idejű megtekintéséért amennyiben szeretnéd kérni a 2 CPE pont jóváírását, kérem jelezd a web@isaca.hu email címen.  Kérjük, hogy az eseményre való bejelentkezés során a teljes nevedet add meg a könnyebb beazonosíthatóság érdekében. 

További kérdés, észrevétel esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a web@isaca.hu címen.

Location

Online Instructions:
Url: http://isaca.hu
Login: Online közvetítés - a csatlakozáshoz szükséges linket az esemény előtt a honlapunkon és a FB oldalunkon tesszük közzé.