ISACA Második szerda - OKTÓBER - Szegfű László: Az informatikai felügyelet tapasztalatai az elektron

When:  Oct 9, 2019 from 5:00 PM to 7:00 PM (HU)

Szeretettel meghívjuk az októberi Második szerdai előadásunkra:

Szegfű László: Az informatikai felügyelet tapasztalatai az elektronikus úton megvalósított írásbeli jognyilatkozatokkal kapcsolatban

Dátum: 2019.október 9. (szerda) 17:00
Helyszín: MNB - 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.

Előadás rövid tartalma:

Az előadás összegzi az elektronikus úton megvalósított írásbeli jognyilatkozatokkal kapcsolatban az MNB Informatikai felügyelet tapasztalatait és a tapasztalatok nyomán született vezetői körlevél tartalmát. Az előadó áttekintést ad az elektronikus szerződéskötéssel és az ügyfél átvilágítással kapcsolatos alapfogalmakról és folyamatokról, a kapcsolódó jogi környezetről és a leggyakrabban alkalmazott technikai megoldásokról.

 

Előadó bemutatkozása:

Informatikus MSc. diplomáját és Adatvédelmi és adatbiztonsági jogi szakokleveles diplomáját egyaránt az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte. A közigazgatásban CIO-ként eltöltött több mint egy évtizedet követően a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt Informatikai Biztonsági Igazgatóságán konzorciumi csoportvezetőként dolgozott. 2014-től a Magyar Nemzeti Bank Informatikai felügyeleti főosztályán IT vezető felügyelőként dolgozik, 2016 novembere óta az Informatikai felügyeleti osztály osztályvezetője. Számos szakképesítése mellett CISA minősítéssel is rendelkezik.

Location

MNB
Krisztina krt. 39.
Budapest, 1013
Event Image