Számlaigénylés

Érvényességi időszak
2019. október 1. és 2020. május 31-e közti tagdíjfizetés esetén a tagsági viszony 2020. december 31-ig áll fenn.

ISACA tagság fenntartása
Mind a nemzetközi, mind pedig a Budapesti tagozat éves díjának megfizetése szükséges a ISACA tagság fenntartásához.
A CISA, CISM, CRISC, valamint CGEIT címek fenntartásához a CPE követelményeken túl éves címfenntartási díj megfizetése is szükséges.
Például: ISACA magyar tagozat tagdíja 20.800,-Ft + ISACA nemzetközi tagdíj 43.200,-Ft + CISA címfenntartási díj 14.400,-Ft = 78.400,-Ft

Fizetendő díj alakulása forintban
A forint gyengülés miatt a 2019-es tagdíjak 320,-Ft-os USD árfolyamon vásárolhatók meg az ISACA Magyarországi Egyesületen keresztül. Ezért javasoljuk, hogy tagdíjadat közvetlenül a www.isaca.org-on keresztül újítsd meg (jelentősen olcsóbb).

Számlaigénylési folyamat
Az amerikai számla a magyarhoz hasonlóan elszámolható, a NAV ugyanúgy elfogadja.
Megrendelésed beérkezését követően elektronikus számlát küldünk 2 héten belül, ezért nagyon fontos, hogy e-mail címed pontos megadására fokozott gondossággal töltsd ki!
A beérkező befizetéseket minden hónap 10-ig továbbítjuk a központ felé.
A befizetésed és a központi feldolgozás közti időben a központtól érkező esetleges fizetési felszólításokat így kérjük, tekintsd tárgytalannak.
A tagsági és címfenntartási díjak bruttó összegek, mivel tárgyi ÁFA mentesek.

FIGYELEM!
- Az ISACA Magyarországi Egyesület a számlaigénylést követően elektronikus számlát állít ki! Amennyiben papíralapú számlát igényel, úgy annak feldolgozási költsége: 1000,-Ft + 27% ÁFA, azaz 1270,-Ft/számla.
- Diákoknál érvényes nappali tagozatos diákigazolvány, nyugdíjasok esetén nyugdíjas igazolvány, illetve oktatatók esetén az ISACA népszerűsítése vonatkozó megállapodás megkötése a feltétel.
- Kedvezményes nemzetközi tagdíjak feltételeiről (diák, oktatói) tájékozódj az isaca.org-on. Felhívjuk figyelmedet, hogy diák és oktatói tagság esetén egyszeri csatlakozási díj NEM fizetendő, viszont a megfelelő jogviszony igazolása a Központ felé szükséges.

Megértését köszönjük!

SZÁMLAIGÉNYLÉS ESETÉN KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:
(Ha nem tölt be megfelelően az oldal, kérem kattintson az 'ŰRLAP KITÖLTÉSE' feliratra)