Kursus 28.-29. oktober: IT Business Continuity Management

Starts:  Oct 28, 2020 9:00 AM (DK)
Ends:  Oct 29, 2020 5:00 PM (DK)
ISACA medlemmer tilbydes 20 procent rabat på kursusprisen for InsightEvents kurset "IT Business Continuity Management" i København 28. og 29. oktober.

Sådan planlægger og gennemfører du IT Business Continuity Management aktiviteter
Hackerangreb, naturkatastrofer eller tab af eksempelvis persondata kan være skelsættende for en virksomhed.

På kurset får du grundlæggende viden om Business Continuity Management, så du kan planlægge Business Continuity-aktiviteter, samarbejde med den øverste ledelse om mål for aktiviteterne, igangsætte awareness-træning og forestå afprøvninger af planerne.

Din virksomhed vil efter kurset være i stand til at modstå påvirkninger, der ellers kan true dens overlevelse eller påføre den tab, hvad enten det er økonomiske tab eller tab af goodwill.

Business Continuity Management (BCM) er en proces, der identificerer trusler, sårbarheder og risici, der kan påvirke din virksomheds forretningsmæssige interesser eller true dens eksistens, samtidig med at den opnåede viden giver dig rammerne til at opbygge en modstandsdygtig organisation og evnen til at handle effektivt under kriser, der kan true forretningen.

Hvad bliver du undervist i på kurset?
Du bliver undervist i awareness træning og interaktion med ledelsen, samt nødvendigheden af ledelsens involvering. Du bliver i stand til at gennemføre en Business Impact analyse og udarbejde en Business Continuity plan og en Disaster Recovery plan ud fra en skabelon. Endvidere bliver du orienteret om gældende standarder på området, Asset Registers (Content Management Database – CMDB), trusselsregister og ledelse af en situation samt afprøvning af beredskabsplanen.

På kurset IT Business Continuity Management lærer du blandt andet:
  • At gennemføre en Business Impact Analysis
  • At udarbejde en Business Continuity-plan og en Disaster Recovery-plan
  • At planlægge Business Continuity-aktiviteter
  • At samarbejde med den øverste ledelse
  • At igangsætte awareness-træning og forestå afprøvninger af planerne
  • At modstå påvirkninger, der kan true din virksomheds overlevelse eller påføre den tab

Program og alt det praktiske om lokation, tilmelding m.m. finder du her.

ISACA medlemmer opnår 20 procent rabat ved brug af rabatkoden Isaca20procent. Bemærk at tilmelding senest 11. september giver yderligere rabat.

Location

Et sted
i
København