Online medlemsmøde 16. september: IoT sikkerhed

When:  Sep 16, 2020 from 9:00 AM to 10:00 AM (DK)
IoT-sikkerhed – hvor skal din virksomhed sætte ind?

Mange virksomheder arbejder i disse år på at digitalisere deres produkter med IoT. Men hvordan sørger man for, at sikkerheden følger med, så de nye produkter ikke ender med at gøre mere skade end gavn?

IoT er et område i vækst. Teknologien anvendes til stadig flere formål, og det anslås, at antallet af forbundne enheder i år vil komme op på 5,8 trillioner. I den forbindelse er mange virksomheder begyndt at internetopkoble deres traditionelle produkter. Dette giver mulighed for at udnytte potentialerne i den nye teknologi, men lukker samtidig op for en række faldgruber. For det første medfører IoT nogle problemstillinger, som kræver andre tiltag end den traditionelle it-sikkerhed. For det andet har mange virksomheder i forvejen begrænsede erfaringer med og ressourcer til it-sikkerhed.

På dette webinar vil Michael Bladt Stausholm og Laura Lynggaard Nielsen give indsigt i de vigtigste opmærksomhedspunkter omkring udviklingen af sikker IoT. De vil bl.a. komme ind på:
- Hvad den sikkerhedsmæssige forskel er på it og IoT
- Hvorfor mange organisationer har svært ved at få greb om IoT-sikkerhed
- Hvordan det kan øge IoT-sikkerheden at basere sin indsats på risikovurderinger og andres erfaringer

Michael Bladt Stausholm er Senior Security Architect hos Alexandra Instituttet og har stor viden om og erfaring med sikkerhedsscreening og risikoanalyse inden for IoT-sikkerhed.

Laura Lynggaard Nielsen er Senior Anthropologist på Alexandra Instituttet og har i en større undersøgelse afdækket hvordan danske virksomheder arbejder med IoT-sikkerhed lige nu.

Begge er tilknyttet projektet "Cybersecure IoT in Danish Industry", som er finansieret af Industriens Fond og løbende udbyder gratis aktiviteter for virksomheder. Få allerede nu inspiration til din virksomheds arbejde med IoT-sikkerhed på projektets hjemmeside eller i Alexandra Instituttets e-bog.


Praktisk information:
Tidspunkt: 16. september kl. 9-10
Lokation: Online via Microsoft Teams, link sendes til tilmeldte dagen før mødet
Tilmelding: Til Jesper Parsberg Madsen via email til vest@isaca.dk
CPE: 1

Contact

Jesper Parsberg Madsen

vest@isaca.dk