TiVaKo 2022 -koulutus

Starts:  Feb 2, 2022 09:00 (FI)
Ends:  Mar 3, 2022 16:00 (FI)

TiVaKo-koulutus

Tietotekniikan valvonnan ja kontrollien koulutus (TiVaKo) on tietohallinnon valvonta- ja kontrollialan de facto - koulutuskokonaisuus, jolla opastetaan, kuinka tietojenkäsittelytoimintaa kehitetään, hallitaan, valvotaan ja tarkastetaan alan parhaiden mallien ja standardien mukaisesti. TiVaKo-koulutus sisältää perusteita kaikista ISACAn myöntämien sertifikaattien osa-alueista: tietojärjestelmätarkastuksesta, tietoturvan johtamisesta, tietohallinnosta ja tietotekniikan riskienhallinnasta.

Kohderyhmä

TiVaKo-koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka vastaavat organisaation tietohallinnosta, tietojärjestelmistä, tietoturvallisuudesta, käyttötoiminnasta, tietotekniikkahankinnoista tai niiden tarkastamisesta. Käsittelynäkökulmansa vuoksi koulutus soveltuu monille muillekin tietotekniikka-alan ammattilaisille kuten suunnittelijoille ja konsulteille. Tietotekniikka- ja järjestelmätoimittajille koulutus tarjoaa näkökulman, jota asiakkaat yhä enemmän odottavat ja arvostavat. Tilintarkastajille ja sisäisille tarkastajille TiVaKo antaa hyvät perusteet tietojärjestelmien ja -tekniikan ymmärtämiseen.


Hinta

Kaikki kuusi kurssipäivää (36 CPE)
- Ei-jäsenet 1390€ + ALV 24%

- ISACA:n jäsenille ja yhteistyöjärjestöille (IIA, TTRY, OWASP) 750€ + ALV 24%
-Yksittäinen koulutuspäivä (6 CPE) : 290€ + ALV 24% (mahdollista vain ISACA Finlandin yhteistyöjärjestöjen jäsenille)

Koulutuksen sisältö

TiVaKo-koulutus koostuu kuudesta luentopäivästä, ja koulutus järjestetään kokonaisuudessaan etänä Google Meet - palvelua käyttäen. Osaan luentopäivistä voi liittyä ennakkotehtäviä, jotka koulutukseen osallistujat tekevät luentopäivien välissä. Luennoijat ovat kokeneita tarkastuksen, valvonnan, kontrollien ja tietoturvallisuuden asiantuntijoita. Luennot ovat suomenkielisiä.

- Tietohallinnon teemap
äivä (Keskiviikko 2.2.2022)
- Tietoturvan ja riskienhallinnan teemapäivä (Torstai 3.2.2022)
- IT palveluiden, projektien ja teknologien teemapäivä (Keskiviikko 16.2.2022)
- Tietosuojan ja tarkastuksen teemapäivä (Torstai 17.2.2022)
- Julkishallinnon ja sopimusten teemapäivä (Keskiviikko 2.3.2022)
- Tarkastuksen teemapäivä (Torstai 3.3.2022)

Tarkemmat tiedot oheisesta esitteestä
TiVaKo_2022_ohjelma.pdf

Koulutukseen osallistuminen
Tivako-koulutukseen ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta 28.1.2022 mennessä TÄSTÄ linkistä. Myöhemmistä peruutuksista laskutamme koulutuksen hinnan. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta, eikä ilmoittautunut osallistu koulutukseen, laskutamme koko koulutusmaksun. ISACA Finland / Tietojärjestelmien tarkastus ja valvonta ry pidättää itsellään oikeuden muutoksiin ja mahdollisuuden peruuttaa koulutus mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.

Event Image