CISM-valmennuskurssi, 7.-9.4.2020

Starts:  Apr 7, 2020 08:30 (FI)
Ends:  Apr 9, 2020 16:30 (FI)
Associated with  Finland Chapter

ISACA Finland järjestää CISM-sertifioinnin valmennuskurssin Helsingissä keväällä 2020. Kurssi on englanninkielinen ja siinä käydään syvällisesti läpi CISM-sertifioinnin osa-alueet.

CISM-valmennuskurssi järjestetään 7.-9.4.2020 

CISM-valmennuksen kouluttajana toimii Fredrik Cederborg, ja hän on APMG:n akkereditoitu kouluttaja. Liittestä löydät lisätietoja CISM-sertifioinnin sisällöstä.

CISM-brochure.pdf

Coronaviruksesta (COVID-19) johtuen monelta on kielletty matkustaminen, osallistuminen koulutuksiin tai kokouksiin paikan päällä. Tämän, osallistujien terveyden nimissä ja tartuntavaaran minimoimiseksi ISACA Finland on tehnyt päätöksen, että suunniteltu CISM-valmennuskurssi toteutetaan lähikontaktia vaativan luokkahuoneen sijaan live verkkokurssina.

Koulutus siis toteutetaan saman kouluttajan toimesta, samalla agendalla ja suunniteltuna ajankohtana 7.-9.4 mutta se tapahtuu ainoastaan livenä verkon yli.

Muutoksesta johtuen myös koulutuksen hinnoittelua alennetaan tuntuvasti, on kaikille sama ja tullaan laskuttamaan 720€ + alv per osallistuja.

Mikäli tämä järjestely ei sinulle sovi, niin voit veloituksetta perua osallistumisesi.

ISACA:n sertifiointitesti on uudistunut. Testi suoritetaan tietokoneavusteisesti ISACA:n kattojärjestön sertifioidussa testauskeskuksessa. Huomioithan, ettei sertifiointitentin maksu sisälly CISA- ja CISM-valmennuskurssin hintaan. Tenttivaraukset ja lisätiedot: http://www.isaca.org/info/certificationexams/index.html

Location

Online
Online
Online