[Utsatt] CISM eksamensforberedende kurs 2020

Starts:  Jun 3, 2020 9:00 AM (CET)
Ends:  Jun 5, 2020 4:00 PM (CET)
Oppdatering 25. mai 2020: Utsatt til høsten 2020. Ny dato og info kommer når vi vet mer om situasjonen rundt covid-19.

ISACA Norway Chapter avholder som tidligere år eksamenforberedende kurs til CISM- eksamen - med Per Thorsheim som instruktør!


Kurset går over 3 dager i perioden 3.-5. juni 2020. Merk at denne påmeldingssiden kun gjelder påmelding til det eksamenforberedende kurset.

CISM er en ledelsesfokusert sertifisering som fremmer internasjonale sikkerhetsrutiner og anerkjenner den enkelte som forvalter design, og har oppsyn og vurderer en virksomhetens informasjonssikkerhet. Nyere uavhengige studier rangerer CISM som en av de mest ettertraktede IT-sertifiseringer.

I kurset ser man på forholdet mellom informasjonssikkerhet, policy og overordnede forretningsmål og strategier. Her får man kunnskap om informasjonssikkerhet og utvikling og drift av en policy innen informasjonssikkerhet, og er et eksamensforberedende kurs til en potensiell CISM-sertifisering.

Kurset holdes av Per Thorsheim - selvstendig sikkerhetsrådgiver og arrangør av verdens eneste konferanse om passord. Han har jobbet med alt fra å beskytte nettbanken din, til å skrive amerikanske myndigheters offisielle passordanbefalinger. Han er en ofte brukt kommentator i internasjonale medier rundt temaene datakrim, overvåkning og personvern. Per er kjent for sine engasjerende foredrag.

past_event

Location

TBD
TBD
Oslo
Event Image

Contact

Terje Benjaminsen
90051351
utdanning@isaca.no