Sikkerhetsmåneden 2020

When:  Oct 31, 2020 from 06:00 to 23:55 (CET)
Hvert år i oktober arrangerer Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) «Nasjonal Sikkerhetsmåned». I den forbindelse tilbyr NorSIS en opplæringspakke om datasikkerhet. Den går inn på temaer som sikker pålogging, håndtering av informasjon, avsløring av svindlere og hva man bør gjøre om uhellet er ute, slik at de ansatte og virksomheten skal bli tryggere på nett.
 
De siste måneders dataangrep har vist oss at både små og store virksomheter kan være utsatt hendelser. Felles for angrepene har vært at de ansattes brukerkonto har blitt brukt som verktøy for innbruddene. Samtidig gjør koronasituasjonen med hjemmekontor og «annerledeshet» at mange av oss er vår egen sikkerhetsansvarlig på hjemmekontoret. Det gjør at de ansattes kunnskap og vaner er helt avgjørende for virksomhetens datasikkerhet.

Opplæringspakken er gratis for virksomheter med inntil 20 ansatte og svært rimelig for alle andre. Man får åtte leksjoner som hver varer i ca fem minutter fordelt gjennom hele oktober. Leksjonene blir levert online i e-læringsportalen til NorSIS' samarbeidspartner XtraMile.

Informasjon og påmelding: https://www.norsis.no/nsm2020
Hør hva prosjektleder Karoline hos NorSIS sier om opplæringspakken: https://vimeo.com/454363866

past_event

Location

Online Instructions:
Event Image