GRC Conference 2019 - 10 % EARLY BIRD-RABATT T.O.M. 14 JUNI

Starts:  Sep 24, 2019 8:00 AM (CET)
Ends:  Sep 25, 2019 5:00 PM (CET)

GRC Conference 2019 - 10 % EARLY BIRD-RABATT T.O.M. 14 JUNI

Arbetet med förberedelserna inför årets konferens fortskrider och nya talare publiceras på hemsidan varje vecka. GRC Conference 2019 gästas av fler än 40 talare, med såväl svensk som internationell profil, och omfattar plenumsessioner och ett flertal parallella spår, seminarier och workshops. Klicka på knappen nedan för att ta del av vårens erbjudande som ger dig 10 % rabatt om du anmäler dig senast 14 juni.

Några av talarna är

GÖRAN PERSSON F.D. STATSMINISTER

ERFARENHETER FRÅN MAKTENS CENTRUM

Under sina drygt tio år som Sveriges statsminister samlade Göran Persson på sig en bred erfarenhet, både inom Sveriges gränser och internationellt. Han har möt världens ledare och vet hur det går till i maktens centrum. En ledare som alltid väckt opinion och som är en retoriker. Göran Persson har under sina år både hyllats och kritiserats men har alltid lyckats nå fram med sitt budskap – genom skicklig retorik och starkt ledarskap.

Natali Phalén
Generalsekreterare för Institutet Mot Mutor (IMM)


Föreläsning: Svensk korruption – hur ser den ut och hur kan den motverkas?

Lena Sellgren
Chefekonom och analyschef på Business Sweden och Sveriges handels- och investeringsråd

Föreläsning Globala ekonomiska utsikter – var finns riskerna?

Martin Flodén
Vice riksbankschef

Föreläsning Riksbanken ur ett totalförsvarsperspektiv Det officiella programmet publiceras inom kort, håll utkik i inkorgen!

FÅ EN ÖVERBLICK AV TALARNA HÄR 

10 % EARLY BIRD-RABATT T.O.M. 14 JUNI 

I höst kommer vi att återinta Quality Hotel Friends. GRC Conference kommer denna gång att äga rum i hotellets största och splitternya lokal, Strawberry Fields. Quality Hotel Friends erbjuder dessutom rabatterade priser för konferensens deltagare i perioden 24-25 september.

Glöm inte middagen!

Konferensens middagar är alltid fulla av trevliga nätverkstillfällen för våra deltagare. Det här är den gången på året som vi kan fira våra professioner. Varmt välkommen!

Läs mer om anläggningen, hur du tar dig dit och bokar rum på www.grc-conference.eu

ISACA-kurs efter konferensen: COBIT 2019 Foundation (26-27 september)


Bruno Soares från ISACAs chapter i Portugal deltar som talare på konferensen och kommer att hålla COBIT 2019 Foundation kurs direkt efter konferensen (26-27 september). För mer information och anmälan gå till registreringssidan

Location

Quality Hotel Friends
Stockholm