Οι νέες τεχνολογικές προκλήσεις για τα στελέχη Πληροφορικής

When:  Sep 17, 2021 from 18:30 to 20:30 (EET)

Η ετοιμότητα των στελεχών πληροφορικής για τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις.

Αποτελέσματα της πρόσφατης παγκόσμιας έρευνας του ISACA International και παρουσίαση σχετικών πιστοποιήσεων.

17/9/2021 – 18.30 ONLINE – LIVE

H εκδήλωση:

Το ISACA Athens Chapter διοργανώνει απογευματινή εκδήλωση για τα μέλη του αλλά και για τον ευρύτερο κλάδο των επαγγελματιών της τεχνολογίας, πληροφορικής, ελέγχου και ασφάλειας πληροφορικών συστημάτων και ελεγκτών, για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και πώς επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

H έρευνα του ISACA International The Pulse: Emerging Technology 2021, παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής, το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο για την κατανόηση και εφαρμογή τους αλλά και πώς εφαρμόζονται σήμερα σε όσες επιχειρήσεις τις έχουν ήδη εντάξει στο επιχειρησιακό τους μοντέλο και στην λειτουργία τους.

Τί θα συζητηθεί:

Στην παρουσίαση θα συζητηθούν τα ευρήματα της έρευνας, κατά πόσον αυτά επηρεάζουν και τις Ελληνικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της Ασφάλειας & Ελέγχου Πληροφορικών Συστημάτων και ποιες περιοχές χρήζουν επιμόρφωση και πιστοποίηση.

  • Εμπόδια και προκλήσεις στη χρήση νέων τεχνολογιών: αντίσταση/σκεπτικισμός Διοίκησης, κόστος εφαρμογής, ανεπαρκής γνώση
  • Οι τεχνολογικές εξελίξεις που επηρέασαν περισσότερο τη λειτουργία των επιχειρήσεων αλλά και των καταναλωτών
  • Οι τεχνολογίες που εφαρμόσθηκαν πολύ γρήγορα
  • Τεχνολογίες που ακόμη βρίσκονται σε στάδιο διερεύνησης αλλά δεν έχουν ακόμη αξιοποιηθεί εμπορικά σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις
  • Νέα γνωστικά αντικείμενα και ανάγκη επιμόρφωσης

Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιασθούν οι προσφερόμενες πιστοποιήσεις του ISACAθα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για ερωτήσεις και πώς αυτές μπορούν να βοηθήσουν τόσο στην επαγγελματική εξέλιξη αλλά και σε πρακτικά καθημερινά θέματα της εργασίας.

Online Survey:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ένα Online Survey για διερεύνηση εκπαιδευτικών αναγκών που έχουν σχέση με συγκεκριμένες τεχνολογικές εξελίξεις.

Σε ποιους απευθύνεται:

Επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων, αλλά και επιχειρηματίες που θέλουν να κατανοήσουν το εύρος των τεχνολογικών εξελίξεων, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που επηρεάζουν άμεσα το επιχειρηματικό τους μοντέλο.

Τα μέλη ISACA θα λάβουν 2 CPEs

Ομιλητές:

Παναγιώτης Δρούκας, CISA, CGEIT, CRISC, COBIT5 Trainer, Πρόεδρος Ι.Ε.Σ.Π. (ISACA Athens Chapter), Bank Examiner, IS Auditor, Τράπεζα της Ελλάδος

Νικόλαος Βασιλειάδης, CISA, CISM, CISSP, Managing Director, TekPaths, ISACA Athens Chapter Accredited Trainer.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Location

Greece
Online Instructions:
Url: http://isacapulseemergingtechnology.eventbrite.com
Login: Οδηγίες παρακολούθησης θα δοθούν δύο ημέρες πριν την έναρξη.
Event Image

Contact

Ελπίδα Τζίκα
210-3680064
etzika@hau.gr