Etusivu

Tervetuloa yhdistyksemme sivuille!

ISACA Finland Chapter (Tietojärjestelmien tarkastus ja valvonta ry) on yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on kehittää ja edistää hyvää tietohallintatapaa (IT Governance), tietojärjestelmätarkastusta, tietoturvallisuutta sekä IT-riskienhallintaa. ISACA Finland on kansainvälisen ISACA Internationalin Suomen jäsenjärjestö.

ISACAssa on maailmanlaajuisesti jäseniä yli 110.000 ja Suomessa 550, jotka toimivat yrityselämän ja julkishallinnon palveluksessa muun muassa konsultoinnin, tietoturvan, tietotekniikan, tietohallinnon, riskienhallinnan, sisäisen tarkastuksen ja tilintarkastuksen tehtävissä.

ISACA on mukana kansainvälisesti hyväksytyn IT Governance -viitekehyksen COBITin ja sentyökalujen kehittämisessä. ISACAn myöntämiä sertifikaatteja ovat CISA (Certified InformationSystems Auditor), CISM (Certified Information Security Manager), CGEIT (Certified in the Governance of Enterprise IT) sekä CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control).

ISACA Finland Chapter järjestää jäsenilleen kuukausittain jäsenkokouksia ja vuosittain useitamaksullisia kursseja sekä osallistuu alaan liittyvään yhteiskunnalliseen keskusteluun ja toimintaan.  

Yhdistyksen yhteys- ja laskutustiedot
Sähköposti: info@isaca.fi
Hallitus: etunimi.sukunimi@isaca.fi
Postiosoite: Kolmas Linja 17 B 85, 00530 Helsinki, Finland
Puhelin: + 358 44 772 0003

Sähköisten laskujen vastaanotto-osoite: FI8512703000018502
OVT-tunnus: 003709826052
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)

Tiedot henkilötietojen käsittelystä ja suojaamisesta löytyvät yhdistyksen rekisteri- ja tietoturvaselosteesta.