Home

Nyheter

Generalforsamling og sommermøte 19. juni

Velkommen til generalforsamling og sommermøte 19. juni. Det blir et svært variert program denne gang hvor vi blant annet får besøk av Visma for en gjennomgang av hackerangrepet de var utsatt for i vinter, samt at KRIPOS kommer og forteller om arbeidet ved nytt, nasjonalt cyberkrimsenter (NC3), og Gjensidige vil fortelle om revisjon av cybersikkerhet. Videre får vi også internasjonalt besøk av ISACAs ledere fra Portugal og Serbia, som vil holde innlegg om det rykende ferske COBIT2019 -rammeverket, og ISACAs initiativ for å få flere kvinner til teknologibransjen - SheLeadsTech.

Meld deg på her

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Påmelding til Sikkerhetsfestivalen er åpnet!
Vi har gleden av å invitere til Sikkerhetsfestivalen 26.-28.august i Lillehammer sentrum og på Scandic Lillehammer Hotel.

Sikkerhetsfestivalen er en arena for erfaringsutveksling. Den arrangeres for første gang i 2019. Vår ambisjon er at dette skal bli Norges største og viktigste sikkerhetsarrangement, og en samlende arena for alle med interesse eller ansvar for cyber, IKT og informasjonssikkerhet.

ISF er initiativtager til festivalen som markering av ISF sitt 25-årsjubileum. Sikkerhetsfestivalen arrangeres i tett samarbeid med: Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), Oppland fylkeskommune, Lillehammer kommune, NTNU, UiO, ISACA, Cloud Security Alliance, Den norske dataforening, Foreningen kommunal informasjonssikkerhet (KiNS), Difi, NorSIS og IKT Norge.

Les mer her
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

CISA eskamensforberedende kurs

ISACA Norway Chapter avholder som tidligere år eksamensforberedende kurs til CISA- eksamen. Kursene går over 3 samlinger i perioden april til juni, og testeksamen vil bli avholdt i juni. For påmelding til eksamen, se link nederst på siden.

Kursmaterialet er ikke inkludert i prisen. Pensum anskaffes på egen hånd.

NB:
CISA-materialet vil bli oppdatert i løpet av februar/mars 2019. Det betyr at oppdatert pensum vil bli tilgjengelig på dette tidspunktet. Eksamen fra juni 2019 vil da avholdes knyttet til dette materialet.

Se her for mer informasjon om CISA 2019:

http://www.isaca.org/Certification/CISA-Certified-Information-Systems-Auditor/Job-Practice-Areas/Pages/job-practice-areas-2019.aspx


Oversikt over kursdatoer:

2.-3. april -  Samling 1:
Domain 1: Information System Auditing Process
Domain 2: Governance and Management of IT

7.-8. mai -  Samling 2
Domain 3: Information Systems, Acquisition, Development and Implementation
Domain 4: Information Systems Operations and Business Resilience

4.-5. juni  - Samling 3
Domain 5: Protection of Information Assets
Testeksamen

Lokasjon: Munkedamsveien 45, 0250 Oslo (BDOs lokaler)

ISACA tilbyr rabatterte priser for deg som er medlem, medlem av NIRF, CSA eller ISF Norge eller om du er ansatt i en av bedriftene som er ISACA støttespiller.

For mer informasjon og påmelding se https://www.deltager.no/cisakurs_2019

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Sikkerhetsfestivalen 2019
ISACA er stolt samarbeidspartner på Sikkerhetsfestivalen 2019. For nyheter og informasjon om Sikkerhetsfestivalen, se egen fane på hjememsiden vår her.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Terminliste våren 2019

Februar
27. ISACA/ISF/DND/CSA Felles medlemsmøte (Trondheim)
Mars
21. ISACA Medlemsmøte (Oslo)
April
2.-3. CISA Eksamensforberedende kurs - Samling 1
30. ISACA Medlemsmøte (Oslo)
Mai
7.-8. CISA Eksamensforberedende kurs - Samling 2

15. ISACA/ISF/DND/CSA Felles medlemsmøte (Bergen)
Juni
4.-5. CISA Eksamensforberedende kurs - Samling 3
19. ISACA Generalforsamling og sommermøte (Oslo)
August

26. – 28.  Sikkerhetsfestivalen  – Lillehammer

Our Events