Elnökség

Biró Gergely

Elnök

 
BiroG.jpg
2000-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Gazdálkodási szakán. 2003-ban CISA, MCSE és CCNA képesítéseket szerezett. Szakmai előmenetele a KPMG Hungária Kft-nél kezdődött, ahol Audit területen könyvvizsgáló asszisztensként helyezkedett el még az egyetemi évek alatt. Majd ezt követően az Információs Kockázatmenedzsment osztály asszisztens menedzsereként információbiztonsági auditok, külső-belső betörési tesztek elvégzése volt a feladata. 2006 óta az ITSecure Kft. ügyvezetőjeként informatikai auditok és IT biztonsági projekteket vezet.

Horváth Pál

Alelnök, Tagságért felelős elnökségi tag 


HorvathP.png
Több mint 20 éve foglalkozom informatikával, végzettségem mérnök informatikus. Informatikai rendszer- és biztonságmenedzsment tapasztalattal rendelkezem, 8 éve biztonsági szakértői szakirányra specializálódtam. 10 évig dolgoztam pénzintézetnél Service Support, később Security Officer pozíciókban. Számos MNB auditban működtem közre.

Dellei László

Kormányzati kapcsolatokért felelős elnökségi tag

dellei.jpg
Dellei László tapasztalt, tanúsított és nemzetközileg elismert szakértő. László a B.Sc. fokozatú informatikus mérnöki diplomáját a Gábor Dénes Főiskolán, majd ezt követően az Executive MBA for IT fokozatát a Budapesti Metropolitan Egyetemen szerezte. 2009-től kezdődően CISA, CGEIT, CRISC, C|CISO, ITIL, ISO27LA és igazságügyi szakértői képesítéseket szerzett.

Gélák Róbert

Szakmai fejlődés és támogatás munkacsoport vezetője

gelak-robert.jpg
A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karán végeztem gazdasági informatikusként. Szakmai pályámat a KFKI Rendszerintegrációs Zrt-nél kezdtem, majd a T-Systems Magyarország Zrt. kötelékében folytattam IT biztonsági tanácsadóként. Munkám során átfogó IT biztonsági tanácsadói projektekben vettem részt, főként a vonatkozó szabályozó környezet kialakításában, auditokra történő felkészítésben, számos ügyfelünknél az ipari, pénzügyi, államigazgatási szektor területén. Jelentős tapasztalatot szereztem az ISO27000-es szabványcsalád alkalmazásával kapcsolatban, kockázatelemzési módszertanok területén, illetve BCM projektek során. Jelenleg a HungaroControl Zrt-nél dolgozom IT biztonsági szakértőként.

Mészáros Norbert

Kincstárnok

MszrosNorbert.jpg
Az Informatikai iparági végzettségemet tekintve Bankinformatikus diplomával rendelkezem, melyet a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem. Szakmai tapasztalataimat multinacionális és állami szervezeteknél betöltött pozíciók alapján szereztem meg. 2014-ben csatlakoztam az MNB Informatikai Bizottsági Főosztályához, ahol főként az IT és IT biztonsággal kapcsolatos szabályok véleményezéséért feleltem, melyben a bank különböző szervezeteinek támogatása IT biztonsági kérdésekben volt  a cél. Jelentős tapasztalatot szereztem IT projektekben történő részvétellel, amelyben a Bank IT biztonsági követelményeinek érvényesülése és ezek minőségbiztosítása volt a feladatom.

Rónaszéki Péter

Titkár

ronaszeki.png
Rónaszéki Péter 20 éve foglalkozik információbiztonsággal és üzletmenet-folytonossággal. Eddig a bankrendszer, valamint a repülésinformatika információvédelmi szakértőjeként dolgozott. 1998-tól a Citibank információbiztonsági menedzsere, 2000-től a Budapest Bank információbiztonsági vezetője, 2006-től az ING Bank, 2008-tól pedig a Lufthansa Systems fizikai és információbiztonsági igazgatója volt. 2012-től a FORTIX Consulting Kft. és a Mysec Kft. tulajdonos-ügyvezetője. 

Szeiler Andrea

Program munkacsoport vezetője

ZengoAndrea.jpg
Több, mint 30 éve foglalkozom informatikával, és legalább 15 éve az információ biztonság is csatlakozott hozzá. Programozóként és rendszerszervezőként kezdtem, majd kis kitérő után 17 évet a tranzakciófeldolgozók világában töltöttem a PCI DSS és hasonló megfelelőségek által szabályozott környezetben, 6 évig mint információbiztonsági vezető. Három diplomám – egy informatikai, egy közgazdász és egy menedzsment irányultságú segít sokoldalúan látni és támogatni ezt a szerteágazó területet. Rendelkezem számos információbiztonsági minősítéssel és nem hagytam fel továbbiak megszerzésének az ötletével. Az ISACA elnökségi tagság mellett a WITSEC elnökeként és az ISC2 elnökségi tagjaként is igyekszem a szakmát támogatni. Jelenleg a támogatói oldalon dolgozom, egy tanácsadói részleget vezetve.

Tarján Gábor

Minősítések munkacsoport vezetője 

TarjanGabor.jpg
Több éves tapasztalattal rendelkezik 25 év vezetési tanácsadás, 20 év tréneri vezetés, oktatói tapasztalat, 5 év cégvezetés, 13 év információbiztonság területén. Több diplomát szerzett szervező-vegyészmérnök - MSs (VE 1986), mérnök-közgazdász (BKE 1992), MBA (BME 2000). A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület alelnöke. Az ISACA e-learning felületének létrehozása és működtetése, szakmai kapcsolattartás, ISACA rendezvények és megjelenések (Konferencia, ISACA est stb.) támogatása.

Viczián Pál

Kommunikációs és marketig munkacsoport vezetője

ViczianPal.png
1995-ben programtervező-matematikusként végeztem a Szegedi Egyetemen. Pályámat az MNB-nél kezdtem. Ezt követően az Ericssonnál dolgoztam fejlesztőként és tesztelőként, később az Ericsson egyik programozási platformjának fejlesztését vezettem a cég stockholmi fejlesztési központjában.  Mindemellett az Essnet és a Scientific Games által szállított és üzemeltetett nemzeti lottó és sportfogadási rendszerek fejlesztésében vettem részt fejlesztőként majd vezető tesztelőként, ausztrál, német és izraeli projektekben.