Elnökség

Horváth Pál

Elnök, Tagságért felelős elnökségi tag 


HorvathP.png
Több mint 20 éve foglalkozom informatikával, végzettségem mérnök informatikus. Informatikai rendszer- és biztonságmenedzsment tapasztalattal rendelkezem, 8 éve biztonsági szakértői szakirányra specializálódtam. 10 évig dolgoztam pénzintézetnél Service Support, később Security Officer pozíciókban. Számos MNB auditban működtem közre.

Tarján Gábor

Alelnök, Minősítések munkacsoport vezetője 

TarjanGabor.jpg
Több éves tapasztalattal rendelkezik 25 év vezetési tanácsadás, 20 év tréneri vezetés, oktatói tapasztalat, 5 év cégvezetés, 13 év információbiztonság területén. Több diplomát szerzett szervező-vegyészmérnök - MSs (VE 1986), mérnök-közgazdász (BKE 1992), MBA (BME 2000). A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület alelnöke. Az ISACA e-learning felületének létrehozása és működtetése, szakmai kapcsolattartás, ISACA rendezvények és megjelenések (Konferencia, ISACA est stb.) támogatása.

Biró Gergely

Korábbi elnök, Program munkacsoport vezetője

 
BiroG.jpg
2000-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Gazdálkodási szakán. 2003-ban CISA, MCSE és CCNA képesítéseket szerezett. Szakmai előmenetele a KPMG Hungária Kft-nél kezdődött, ahol Audit területen könyvvizsgáló asszisztensként helyezkedett el még az egyetemi évek alatt. Majd ezt követően az Információs Kockázatmenedzsment osztály asszisztens menedzsereként információbiztonsági auditok, külső-belső betörési tesztek elvégzése volt a feladata. 2006 óta az ITSecure Kft. ügyvezetőjeként informatikai auditok és IT biztonsági projekteket vezet.

Kós Tamás

Akadémiai kapcsolatok koordinátora2006 óta foglalkozok üzemeltetéssel, munka közben végeztem tanulmányaimat a Kecskeméti Főiskola GAMF karán mint mérnökinformatikus. Az elmúlt időszakot a pénzintézeti rendszerek üzemeltetésével, annak támogatásának megszervezésével töltöttem. A meglévő feladataim mellett  kezdtem el az informatikai biztonsággal foglalkozni és specializálódni ebbe az irányba.

Mészáros Norbert

Kincstárnok

MszrosNorbert.jpg
Az Informatikai iparági végzettségemet tekintve Bankinformatikus diplomával rendelkezem, melyet a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem. Szakmai tapasztalataimat multinacionális és állami szervezeteknél betöltött pozíciók alapján szereztem meg. 2014-ben csatlakoztam az MNB Informatikai Bizottsági Főosztályához, ahol főként az IT és IT biztonsággal kapcsolatos szabályok véleményezéséért feleltem, melyben a bank különböző szervezeteinek támogatása IT biztonsági kérdésekben volt  a cél. Jelentős tapasztalatot szereztem IT projektekben történő részvétellel, amelyben a Bank IT biztonsági követelményeinek érvényesülése és ezek minőségbiztosítása volt a feladatom.

Szabó Zsolt Mihály

Marketing és kommunikációOkleveles közgazdász és informatikus mérnök vagyok. Jelenleg IT biztonsági tanácsadóként dolgozom az Antenna Hungáriánál. 2016 októbere óta vagyok tagja az ISACA nemzetközi és magyarországi szervezetének, és 2018 és 2020 között Felügyelő bizottsági, 2020 és 2022 között pedig Etikai bizottsági tagként támogattam ISACA Budapest Chapter munkáját.

Szeiler Andrea

SheLeadsTech kapcsolattartóTöbb, mint 30 éve foglalkozom informatikával, és legalább 15 éve az információ biztonság is csatlakozott hozzá. Programozóként és rendszerszervezőként kezdtem, majd kis kitérő után 17 évet a tranzakciófeldolgozók világában töltöttem a PCI DSS és hasonló megfelelőségek által szabályozott környezetben, 6 évig mint információbiztonsági vezető. Három diplomám – egy informatikai, egy közgazdász és egy menedzsment irányultságú segít sokoldalúan látni és támogatni ezt a szerteágazó területet. Rendelkezem számos információbiztonsági minősítéssel és nem hagytam fel továbbiak megszerzésének az ötletével. Az ISACA elnökségi tagság mellett a WITSEC elnökeként és az ISC2 elnökségi tagjaként is igyekszem a szakmát támogatni. Jelenleg a támogatói oldalon dolgozom, egy tanácsadói részleget vezetve.