Konference 21.-22- oktober: Cybersikkerhed i sundhedssektoren

Starts:  Oct 21, 2020 9:00 AM (DK)
Ends:  Oct 22, 2020 5:00 PM (DK)
ISACA medlemmer tilbydes 20 procent rabat på konferenceprisen for InsightEvents konferencen "Cybersikkerhed i sundhedssektoren" i København 21. og 22. oktober.

Konferencens tema er "Tryghed, tillid og sikkerhed i sundhedssektoren."

Der har nok aldrig været mere fokus på sundhedssektoren end under de sidste måneders corona-krise. Sektoren er en hel essentiel del af Danmarks kritiske infrastruktur og SKAL beskyttes mod angreb. Den øgede digitalisering samtidig med stigning i hjemmearbejde, brug af video og andre digitale kommunikationsplatforme, skaber nye udfordringer i forhold til cybersikkerhed og medarbejderawareness. Cyberkriminelle forsøger blandt andet at udnytte krisen og den øgede andel af fjernarbejdende til særligt målrettede phishing-angreb.

Center for Cybersikkerhed vurderer, at der er cyberkriminelle med både intentioner om og kapacitet til at udføre datatyveri mod den danske sundhedssektor. Sundhedssektorens egen sårbarheds- og risikovurdering peger også på en række sårbarheder, som det er særligt væsentligt at sætte ind over for; bl.a. medicoteknisk udstyr, leverandørstyring, aktørernes gensidige afhængigheder samt cyber- og informationssikkerhedskompetencer blandt sektorens medarbejdere.

Konferencen er årets mødested for alle involverede i sundhedssektorens IT-sikkerhed; fra det strategiske sektorniveau, det regionale, det kommunale plan, IT-leverandørerne, medicoindustrien, samt selvfølgelig praktikerne, der har ansvaret eller arbejder konkret med det til hverdag.

På Cybersikkerhed i sundhedssektoren får du blandt andet sat fokus på:
  • Strategi for Cyber- og informationssikkerhed på sundhedsområdet
  • Samarbejde omkring Cybersikkerhed på tværs af både sektoren og på nationalt plan
  • Cybertruslen med fokus på avanceret ransomware
  • Automation does not mean security
  • Tre års digital transformation gennemført på tre måneder
  • IT-sikkerheden hos den enkelte medarbejder og awareness
  • Cybersecurity, privacy, integrity
  • Fjernarbejde, video og cybersikkerhed
  • Cyber- og informationssikkerhed i Københavns Kommune
  • Genopretning af driften – ISO22301
Program og alt det praktiske om lokation, tilmelding m.m. finder du her.

ISACA medlemmer opnår 20 procent rabat ved brug af rabatkoden Isaca20procent. Bemærk at tilmelding senest 4. september giver yderligere rabat.

Location

Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2-4
København V, 1577