Sikkerhed og Revision 1-2 september

Starts:  Sep 1, 2022 09:00 (DK)
Ends:  Sep 2, 2022 17:00 (DK)
Sikkerhed og Revision 2022: Cybertrusler og nye standarder – højere krav til sikkerhed og nye måder at arbejde på, hvordan honoreres det på samme tid?

Konferencen Sikkerhed og Revision arrangeres i et samarbejde mellem ISACA og andre interesseorganisationer, og programmet for årets konference er klar.

Du kan allerede nu tilmelde dig og der gives 20% i rabat hvis minimum tre fra samme virksomhed tilmeldes. Konferencen afholdes på Copenhagen Marriott Hotel.

Hvis vi troede, at vi var på vej videre til et mindre begrænset liv efter corona, så tog vi fejl. Endnu en ’black swan’ kom forbi – der er krig i Europa. En ny trussel, der er meget fysisk mærkbar, for de der er tæt på, mens den for de fleste af os, der er på afstand, er meget markant i form af øgede restriktioner for forretningen og øgede cybertrusler. Samtidig med, at der skal arbejdes målrettet på yderligere styrkelse af cybersikkerheden, gør en række nye tiltag og standarder deres indtog i vores hverdag. 

Nye standarder bliver ofte mødt med bekymring og modstand. Det er derfor altid værd at huske, at nye standarder fødes i en god intention, og at det er deri hjælpen ligger. Implementering af standarder skulle gerne styrke og smidiggøre de organisationer, vi arbejder i. Et stærkere forsvar og en øget transparens, der reelt giver vores organisationer større fleksibilitet og råderum. Kendskab til, hvordan man reelt står i forhold til et godt forsvar, er relevant i forhold til alle former for trusler. Det er dét, standarderne kan hjælpe os til at få blik for og derfor også gøre os i stand til at prioritere de nødvendige tiltag til styrkelse af relevante områder. Vi skal derfor bl.a. høre om NIS2, ISO27002, Cloud Security Alliance og SWIFT Assessment samt opdaterede udgaver af revisionsstandarderne ISA 315 og ISRS 4400. 

Vi har således fokus på at klæde dig på, så du kan stå stærkere i dit arbejde med at styrke den eller de organisationer, du arbejder for. Vi håber, at du vil synes, at der er meget håndgribeligt at ’tage med hjem’ i form af styrket indsigt og perspektivering, samt en god del praktik. Dertil får vi besøg af Peter Kruse, der vil dele sit syn på cybertruslen og IT sikkerhedsarbejdet, før vi samles til en god middag torsdag aften, hvor vi får genopfrisket venskaber og netværk på tværs af vores organisationer. 


Det gik over al forventning med at mødes i september sidste år – vi håber det går godt igen år! Vi glæder os meget til at se jer!  

Program og praktisk information findes på FSRs hjemmeside her.

Location

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
København K, 1580
Denmark

Contact

Michael Clement

michael.clement@isaca.dk