Ohjelmistojen tietoturva 2022

Starts:  Feb 1, 2022 09:00 (FI)
Ends:  Mar 9, 2022 16:00 (FI)

ISACA Finland toteuttaa yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n, Tietoturva ry:n, OWASP Helsinki Chapter ja Second Nature Security (2NS) kanssa uusinnan 2019 pidetystä ja erittäin menestyneestä Ohjelmistojen tietoturva -koulutuksesta. Koulutus toteutetaan OWASP ASVS ja SAMM -lippulaivaprojektien kansainvälisten johtajien ja kokeneen 2NS (Second Nature Security Oy) asiantuntijoiden vetämänä.

Koulutus jakaantuu kahteen kaksipäiväiseen osaan (yhteensä 4pv). Voit ilmoittautua myös vain yhteen osaan. Koulutus sopii hyvin kaikille, jotka haluavat ymmärtää tarkemmin sovelluksiin liittyviä uhkia, haavoittuvuuksia ja tietoturvariskejä, kuinka niitä tulisi välttää ja miten varmistua siitä, että ohjelmiston ja sen kehityksen tietoturva on organisaatiosi riskiprofiiliin nähden riittävällä tasolla.

  • Osa 1 / 1.-2.2.2022 (2pv) Tutustutaan sovellusten tietoturvariskeihin, kriittisimpiin WEB haavoittuvuuksiin sekä verifiointi standardiin.
  • Osa 2 / 8.-9.3.2022 (2pv) Tutustutaan sovellusturvallisuuden elinkaareen, testaukseen/auditointiin ja kypsyysmalliin.

Koulutuksen hinta:

  • Kaikki 4 pv: 1100€ + alv (ISACA Finland ja yhteistyöjärjestöjen jäsenille 900€ + alv)
  • Valittu 2 pv: 600€ + alv (ISACA Finland ja yhteistyöjärjestöjen jäsenille 500€ + alv)

Tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä sekä kouluttajista oheisesta esitteestä ja alla olevista videoista.
ISACA_Finland__-_Ohjelmistojen_tietoturva_2022.pdf


Ilmoittautumiset:

Ilmoittautumiset ja peruutukset TÄSTÄ LINKISTÄ 15.01.2022 mennessä. Huomaathan, että paikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten ilmoittautua kannattaa mahdollisimman pian. Myöhemmistä peruutuksista laskutamme koulutuksen hinnan. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta, eikä ilmoittautunut osallistu koulutukseen, laskutamme koko koulutusmaksun.

Lisätietoja info (at) isaca .fi

Event Image