Tivako 2023 -koulutus

Starts:  Feb 15, 2023 09:00 (FI)
Ends:  Mar 23, 2023 16:00 (FI)
Associated with  Finland Chapter

TiVaKo-koulutus

Tietotekniikan valvonnan ja kontrollien koulutus (TiVaKo) on tietohallinnon valvonta- ja kontrollialan de facto - koulutuskokonaisuus, jolla opastetaan, kuinka tietojenkäsittelytoimintaa kehitetään, hallitaan, valvotaan ja tarkastetaan alan parhaiden mallien ja standardien mukaisesti. TiVaKo-koulutus sisältää perusteita kaikista ISACAn myöntämien sertifikaattien osa-alueista: tietojärjestelmätarkastuksesta, tietoturvan johtamisesta, tietohallinnosta ja tietotekniikan riskienhallinnasta.

 

Kohderyhmä

TiVaKo-koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka vastaavat organisaation tietohallinnosta, tietojärjestelmistä, tietoturvallisuudesta, käyttötoiminnasta, tietotekniikkahankinnoista tai niiden tarkastamisesta. Käsittelynäkökulmansa vuoksi koulutus soveltuu monille muillekin tietotekniikka-alan ammattilaisille kuten suunnittelijoille ja konsulteille. Tietotekniikka- ja järjestelmätoimittajille koulutus tarjoaa näkökulman, jota asiakkaat yhä enemmän odottavat ja arvostavat. Tilintarkastajille ja sisäisille tarkastajille TiVaKo antaa hyvät perusteet tietojärjestelmien ja -tekniikan ymmärtämiseen.

 

Hinta

Kaikki kuusi kurssipäivää

  • Ei-jäsenet 1590€ + ALV 24%
  • ISACA:n jäsenille ja yhteistyöjärjestöille (IIA, TTRY, OWASP) 950€ + ALV 24%
  • Yksittäinen koulutuspäivä: 350€ + ALV 24% (mahdollista vain ISACA Finlandin ja yhteistyöjärjestöjen jäsenille)

 

Huom! 50€ etu mikäli ilmoittautuu koko kurssille viimeistään 10.1.2023. Hintaan sisältyy kahvi- ja lounastarjoilut kolmen ensimmäisen kurssipäivän osalta.

 

Koulutuksen sisältö

TiVaKo-koulutus koostuu kuudesta luentopäivästa ja koulutus järjestetään kolmen ensimmäisen luentopäivän osalta luokkakoulutuksena Teknopolis Ruoholahdessa ja kolmen jälkimmäisen kurssipäivän osalta etänä Google Meet -palvelua käyttäen. Osaan luentopäivistä voi liittyä ennakkotehtäviä, jotka koulutukseen osallistujat tekevät luentopäivien välissä. Luennoijat ovat kokeneita tarkastuksen, valvonnan, kontrollien ja tietoturvallisuuden asiantuntijoita. Luennot ovat suomenkielisiä.

 

  • Tietohallinnon teemapäivä (Keskiviikko 15.2.2023)
  • Tietoturva- ja riskienhallinnan teemapäivä (Torstai 16.2.2023)
  • IT palveluiden, projektien ja teknologioiden teemapäivä (Keskiviikko 15.3.2023)
  • Tietosuojan ja tarkastuksen 1.teemapäivä (Torstai 16.3.2023)
  • Julkishallinnon ja sopimusten teemapäivä (Keskiviikko 22.3.2023)
  • Tarkastuksen 2.teemapäivä (Torstai 23.3.2023)

 

Tarkemmat tiedot oheisesta esitteestä: TiVaKo_2023_ohjelma.pdf

 

Koulutukseen osallistuminen

Tivako-koulutukseen ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta 31.1.2023 mennessä TÄSTÄ linkistä. Myöhemmistä peruutuksista laskutamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta, eikä ilmoittautunut osallistu koulutukseen, laskutamme koko koulutusmaksun. ISACA Finland / Tietojärjestelmien tarkastus ja valvonta ry pidättää itsellään oikeuden muutoksiin ja mahdollisuuden peruuttaa koulutus mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.

 

Lisätietoa koulutuksesta

Tiedustelut koulutuksesta pyydetään lähettämään info@isaca.fi osoitteeseen.