CISA-valmennuskurssi, 24.-26.3.2020

Starts:  Mar 24, 2020 08:30 (FI)
Ends:  Mar 26, 2020 16:30 (FI)
Associated with  Finland Chapter

ISACA Finland järjestää CISA-sertifioinnin valmennuskurssin Helsingissä keväällä 2020. Kurssi on englanninkielinen ja siinä käydään syvällisesti läpi CISA-sertifioinnin osa-alueet.

CISA-valmennuskurssi järjestetään 24.-26.3.2020 

CISA-valmennuksen kouluttajana toimii Björn Sjöholm ja hän on APMG:n akkereditoitu kouluttaja. Liitteestä löydät lisätietoja CISA--sertifiointien sisällöstä.

CISA-brochure.pdf

Coronaviruksesta (COVID-19) johtuen monelta on kielletty matkustaminen, osallistuminen koulutuksiin tai kokouksiin paikan päällä. Tämän, osallistujien terveyden nimissä ja tartuntavaaran minimoimiseksi ISCA Finland on tehnyt päätöksen, että suunniteltu CISA valmennuskurssi toteutetaan lähikontaktia vaativan luokkahuoneen sijaan live verkkokurssina.

Koulutus siis toteutetaan saman kouluttajan toimesta, samalla agendalla ja suunniteltuna ajankohtana 24-26.3. mutta se tapahtuu ainoastaan livenä verkon yli.

Muutoksesta johtuen myös koulutuksen hinnoittelua alennetaan tuntuvasti, on kaikille sama ja tullaan laskuttamaan 720€ + alv per osallistuja.

ISACA:n sertifiointitesti on uudistunut. Testi suoritetaan tietokoneavusteisesti ISACA:n kattojärjestön sertifioidussa testauskeskuksessa. Huomioithan, ettei sertifiointitentin maksu sisälly CISA- ja CISM-valmennuskurssin hintaan. Tenttivaraukset ja lisätiedot: http://www.isaca.org/info/certificationexams/index.html

Location

Online
Online
Online