Tietotekniikan valvonnan ja kontrollien koulutus (TiVaKo) 5.2. - 5.3.2020

Starts:  Feb 5, 2020 08:30 (FI)
Ends:  Mar 5, 2020 16:30 (FI)
Associated with  Finland Chapter

Perinteinen ja suosittu Tietojärjestelmien valvonta ja koulutus (TiVaKo) järjestetään jälleen 2020.

 TiVaKo-koulutus

Tietotekniikan valvonnan ja kontrollien koulutus (TiVaKo) on tietohallinnon valvonta- ja kontrollialan de facto - koulutuskokonaisuus, jolla opastetaan, kuinka tietojenkäsittelytoimintaa kehitetään, hallitaan, valvotaan ja tarkastetaan alan parhaiden mallien ja standardien mukaisesti. TiVaKo-koulutus sisältää perusteita kaikista ISACA:n myöntämien sertifikaattien osa-alueista: tietojärjestelmätarkastuksesta, tietoturvan johtamisesta, tietohallinnosta ja tietotekniikan riskienhallinnasta.

 Kohderyhmä

TiVaKo-koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka vastaavat organisaation tietohallinnosta, tietojärjestelmistä, tietoturvallisuudesta, käyttötoiminnasta, tietotekniikkahankinnoista tai niiden tarkastamisesta. Käsittelynäkökulmansa vuoksi koulutus soveltuu monille muillekin tietotekniikka-alan ammattilaisille kuten suunnittelijoille ja konsulteille. Tietotekniikka- ja järjestelmätoimittajille koulutus tarjoaa näkökulman, jota asiakkaat yhä enemmän odottavat ja arvostavat. Tilintarkastajille ja sisäisille tarkastajille TiVaKo antaa hyvät perusteet tietojärjestelmien ja -tekniikan ymmärtämiseen.

 Koulutuksen sisältö

TiVaKo-koulutus koostuu kuudesta luentopäivästä. Osaan luentopäivistä voi liittyä ennakkotehtäviä, jotka koulutukseen osallistujat tekevät luentopäivien välissä. Luennoijat ovat kokeneita tarkastuksen, valvonnan, kontrollien ja tietoturvallisuuden asiantuntijoita. Luennot ovat suomenkielisiä.

  • Tietohallinnon teemapäivä (Keskiviikko 5.2.2020)
  • Tietoturvan ja riskienhallinnan teemapäivä (Torstai 6.2.2020)
  • IT palveluiden, projektien ja teknologien teemapäivä (Keskiviikko 26.2.2020)
  • Tietosuojan teemapäivä (Torstai 27.2.2020)
  • Julkishallinnon ja sopimusten teemapäivä (Keskiviikko 4.3.2020)
  • Tarkastuksen teemapäivä (Torstai 5.3.2020)

Tarkempi kuvaus koulutuspäivien sisällöstä -> TiVaKo_2020_ohjelma.pdf

Hinnat

  • Kaikki kuusi kurssipäivää 1590€ + ALV (ISACA Finlandin ja yhteistyöjärjestöjen jäsenille 900€ + ALV)
  • Yksittäinen koulutuspäivä: 290€ + ALV (mahdollista vain ISACA Finlandin yhteistyöjärjestöjen jäsenille)

Tivako-koulutukseen ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta 29.1.2020 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista laskutamme koulutuksen hinnan. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta, eikä ilmoittautunut osallistu koulutukseen, laskutamme koko koulutusmaksun. ISACA Finland / Tietojärjestelmien tarkastus ja valvonta ry pidättää itsellään oikeuden muutoksiin ja mahdollisuuden peruuttaa koulutus mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.

Location

Ilmoitetaan osallistujille myöhemmin
Ilmoitetaan osallistujille myöhemmin
Helsinki