Új tagságHOGYAN LEHETSZ ISACA TAG?


Csatlakozz az ISACA Budapest Chapterhez egyszerűen online az isaca.org weboldalon.

A csatlakozás lépései:
1. Hozz létre egy profilt a www.isaca.org/login weboldalon.
2. Töltsd ki a tagsági jelentkezéshez szükséges adatlapot: https://www.isaca.org/membership/professional-membership#join
3. Az ISACA központi jelentkezés mellett válaszd ki a helyi tagozatot, a Budapest Chaptert.
4. A tagsági jelentkezés kitöltése után válaszd ki a fizetési módot; az opciók között szerepel azonnali hitelkártyás fizetés és vagy banki átutalás. (Az ISACA elfogadja a VISA, a MasterCard, az American Express, a Diners Club és az Discover Card kártyákat)

Amennyiben a céged nem tudja befogadni a külföldi számlát, vedd fel velünk a kapcsolatot a web@isaca.hu emailcímen és a helyi Chapterhez érkező jelentkezést és befizetést továbbítjuk a központ felé.

További információ a központ honlapján: https://www.isaca.org/membership

Az ISACA három tagsági státusza közül választhatsz:

 

PROFESSIONAL MEMBERSHIP - PROFESSZIONÁLIS TAGSÁG

Az ISACA professzionális tagsággal rendelkezők bekerülnek az ISACA Budapest Chapter 660 fős csapatába és a szakmai kapcsolati hálójába, szakmai tudásukat tovább bővíthetik és munkalehetőséget találhatnak a IT biztonsági szakmában. Az ISACA tagok több magasszínvonalú információbiztonsági szakmai anyagokhoz férhetnek hozzá legálisan, kedvezményesen vagy ingyenesen.

https://www.isaca.org/membership/become-a-member#professional

 

RECENT GRADUATE MEMBERSHIP - FRISS DIPLOMÁS TAGSÁG

Az ISACA friss diplomás tagsággal rendelkezők bekerülnek az ISACA Budapest Chapter 660 fős csapatába és frissen végzettként beindíthatják a szakmai kapcsolati hálójuk fejlesztését, munkalehetőséget találhatnak a IT biztonsági szakmában. Az ISACA tagok több magaszínvonalú információbiztonsági szakmai anyagokhoz férhetnek hozzá legálisan, kedvezményesen vagy ingyenesen.

Kedvezményes tagdíj, a friss diplomás tagsághoz az elmúlt 2 évben főiskolán vagy egyetemen szerzett diploma igazolása szükséges. 

https://www.isaca.org/membership/become-a-member#grad

 

STUDENT MEMBERSHIP - DIÁK TAGSÁG
Az ISACA diák tagsággal rendelkezők bekerülnek az ISACA Budapest Chapter 660 fős csapatába és fiatalon beindíthatják a szakmai kapcsolati hálójuk fejlesztését. Az ISACA tagok több magas színvonalú információbiztonsági szakmai anyagokhoz férhetnek hozzá legálisan, kedvezményesen vagy ingyenesen.

Kedvezményes tagdíj, a diák tagsághoz a hallgatói jogviszonyt igazolni szükséges!

https://www.isaca.org/membership/become-a-member#student