Om oss

ISACA Sweden Chapter

ISACA Sweden Chapter är en oberoende intresseorganisation som hjälper verksamhets- och IT-ledare att maximera värdet och styra risker med fokus på information och teknologi. ISACA grundades 1969 och är en ”non-profit” medlemsorganisation som stödjer specialister inom områdena ”information security, assurance, risk management and governance”. Dessa specialister förlitar sig till ISACA som en betrodd källa till kunskap, standards, certifieringar och som intressegrupp gällande information och teknologi. ISACA hjälper sina medlemmar och deras arbetsgivare att säkerställa tillit i och värde från informationssystem. ISACA Sweden Chapter är den svenska grenen med över 700 medlemmar. Globalt c:a 170 000 i 180 länder fördelat på ca 220 chapter.

Vår postadress är:
ISACA Sweden Chapter
Box 19112 
104 32 Stockholm

Vår e-postadress är: 
info@isaca.se  

  

ISACA Sweden Chapter växer!

Intresset för ISACA Sweden Chapter i Sverige växer och vi har regelbundet arrangemang i Stockholm samt online. Vi tittar på olika sätt att nå ut till ännu fler områden. Om du skulle vilja ha hjälp och stöd med att komma igång med att ordna arrangemang på någon ort hör av dig till program@isaca.se

 

Engagera dig i ISACA Sweden Chapter!

Vi söker alltid nya aktiva medlemmar som kan föra föreningen framåt. Du kan tjäna CPE-timmar för din certifiering! Hör av dig till info@isaca.se med din intresseanmälan.