CPE pontok elszámolása

Az ISACA Budapest Chapter CPE pontok regisztrálását biztosítja az ISACA tagok számára az egyesületi és a szerződött partneri eseményeken való részvételért a cpe.isaca.hu oldalon. A cpe.isaca.hu felületen regisztrált pontok rendszeresen, de az év végi tagsági megújítási határidő előtt minden esetben feltöltésre kerülnek az isaca.org oldalra, amelyek a My ISACA – Edit CPE menüpont alatt elérhetőek. A CPE rendszerből importált események és a jóváírt pontok az Unapplied CPE hours bekezdés alatt jelennek meg.

Az érvényes központi CPE policy alapján 0,25 pontos lépcsőkben vagy egész értékkel adhatod meg a rögzíteni kívánt pontokat.
Minden tagnak saját felelőssége az eseményeken szerzett pontokat jóváhagyni és beküldeni az isaca.org felületen.

A CPE jóváhagyás lépései:
1. My ISACA- Manage CPE menüpont alatt az Unapplied CPE Hours listában jelennek meg a feltöltött CPE pontok, amelyeket az Action oszlopban lévő Apply ikonra kattintva tudod szerkeszteni.2. Ekkor felugrik az Edit CPE ablak, ahol az adott rendezvényen megszerzett CPE pontok jellemzőit láthatod.
3. A CPE Detail táblázatban az egyes események címe mellett jelennek meg a jóváírt CPE pontok.
4. Amennyiben több minősítéssel rendelkezel, egy külön ablak jelenik meg, amelyen te határozod meg, hogy az adott esemény az egyes minősítések szempontjából hány pontot ér. A pontértékek minősítésenként különbözhetnek.


5. Ha olyan eseményen voltál, vagy olyan tevékenységet végeztél, aminek a pontjai a Budapest Chapter nyilvántartásában nem szerepelnek (a CPE Policy alapján érvényesíthető pontok), akkor azokat te magad rögzítheted és határozhatod meg a hozzájuk kapcsolódó elszámolt pontok mennyiségét.6. Ha teljesítetted az idei minimum CPE pontmennyiséget, vagy ha ebben az évben zárul a három éves periódusod és a három évre együttesen is megszerezted az összesített minimum pontmennyiséget, akkor folytathatod a megújítási folyamatot a díjak megfizetésével.További kérdés, észrevétel esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a web@isaca.hu címen.