CPE pontok elszámolása

Az ISACA Budapest Chapter CPE pontok regisztrálását biztosítja az ISACA tagok számára az egyesületi és a szerződött partneri eseményeken való részvételért a cpe.isaca.hu oldalon. A cpe.isaca.hu felületen regisztrált pontok rendszeresen, de az év végi tagsági megújítási határidő előtt minden esetben feltöltésre kerülnek az isaca.org oldalra, amelyek a My ISACA – Edit CPE menüpont alatt elérhetőek. A CPE rendszerből importált események és a jóváírt pontok az Unapplied CPE hours bekezdés alatt jelennek meg.

Az érvényes központi CPE policy alapján 0,25 pontos lépcsőkben vagy egész értékkel adhatod meg a rögzíteni kívánt pontokat.
Minden tagnak saját felelőssége az eseményeken szerzett pontokat jóváhagyni és beküldeni az isaca.org felületen.

A CPE jóváhagyás lépései:
1. My ISACA - Edit CPE menüpont alatt az Unapplied CPE Hours listában jelennek meg a feltöltött CPE pontok, amelyeket az Action oszlopban lévő kis ikonra kattintva lehet egy adott sort szerkeszteni.
2. Ekkor felugrik az Edit CPE ablak, ahol az adott rendezvényen megszerzett CPE pont kerül regisztrálásra.
3. A CPE Detail táblázatban az egyes események címe mellett jelennek meg a jóváírásra került CPE pontok.
4.+ Amennyiben több minősítéssel rendelkezel, egy külön ablak jelenik meg, amelyen te határozod meg, hogy az adott esemény az egyes minősítések szempontjából hány pontot ér. A pontértékek minősítésenként különbözhetnek.

Ha további kérdésed lenne a CPE pontok elszámolásával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal. Várjuk kérdésedet a web@isaca.hu emailcímre.