ISACA tagság előnyeiMiért legyél ISACA tag?


  • ISACA tagként praktikus ajánlásokat, felméréseket, aktuális kutatási anyagokat és más szakmai eszközöket kaphatsz kézhez. A COBIT 2019 integrálja a COBIT®, Val IT, a Risk IT és BMIS irányítási keretrendszereket. 
  • A szervezet minden szintjén levő szakemberek megtalálják a releváns ajánlások, gyakorlati útmutatókat annak érdekében, hogy a szervezeti célokat elérhessék, vagy az azokat veszélyeztető kockázatokat kezeljék. Lépj kapcsolatba a szakmabeliekkel! 
  • A tagok között különféle érdeklődésű, irányultságú és tapasztalatú szakértő megtalálható. ISACA tagként lehetőséged nyílik kapcsolatba lépni ezzel a változatos tagsággal. Növeld saját értéked!
  • A tagság számos utat nyithat meg karriered fejlesztésében, hiszen részt vehetsz a helyi tagozat munkájában és számos rendezvényen, szemináriumokon, workshopokon és kutatási projektekben. Az önkéntes munka iránt érdeklődő tagok hazai és nemzetközi projektekben vehetnek részt, és részt vállalhatnak a helyi tagozat vezetésében. 


Miért szerezd meg az ISACA minősítéseit?

  • Az információ a 21. század valutája. A hatalmas mennyiségű információ – melyet a technológia tesz elérhetővé – a sikeres üzlet záloga, de számos komplex és kihívást jelentő menedzsment feladatot is jelent. Az ISACA® a világ olyan vezető, globális szervezete, mely az IT szakemberek számára kiemelkedő lehetőségeket nyújt a szakmai fejlődés és fejlesztés területén. 
  • A szakemberek világszerte úgy gondolják, hogy az ISACA által nyújtott lehetőségek alapvető fontosságúak karrierjük építésében és segítenek értéket adni szervezetük számára. A CISA, CISM, CGEIT vagy CRISC a neved után biztosítékot jelent a tudásra és a tapasztalatra, illetve lehetővé teszi, hogy szakértelmed a piac is értékelje és elismerje. Ezek a címek azt jelentik, hogy IT szakértőként átfogó képpel rendelkezel az információs rendszerekről és azok üzlettel való kapcsolatáról az értékteremtésen és a vállalati sikeren keresztül.
  • Független felmérések bizonyítják, hogy az ISACA minősítéseivel a birtokosai magasabb fizetési kategóriába tartoznak az IT területen; a szakemberek szakmai elismertsége növekedett; az ISACA minősítéseivel számolnak a felvételi eljárásokban