Generalforsamling og Sommermøte 2020

When:  Jun 18, 2020 from 12:00 to 21:00 (CET)
Associated with  Norway Chapter
Det er med stor glede styret i ISACA Norway Chapter kan ønske velkommen til Generalforsamlingen 2020, og vår årlige sommeravslutning på ærverdige Christiania Theater torsdag 18. juni! Med de lettelsene som innføres rundt avholdelse av arrangementer fra 15.06 er det igjen mulig for oss å samles fysisk for kunnskapsdeling og nettverksbygging. ISACA Norway Chapter er opptatt av å være med på dugnaden på lik linje med resten av samfunnet, og garanterer at arrangementet vil følge alle gjeldende smittevernregler.

At vi nå gradvis åpner samfunnet igjen er svært viktig, og vi oppfordrer alle medlemmer til å følge regjeringens råd om å i så stor grad som mulig aktivt delta i profesjonelle og sosiale aktiviteter så lenge disse arrangeres i tråd med gjeldende regelverk.

Er du tilreisende og ønsker en natt i Oslo har vi også jobbet frem en avtale på overnatting for våre medlemmer som ønsker bo på Hotel Christiania Theater. Oppgi koden "ISACA" når du er i dialog med hotellet så er prisen 1.200kr for en natts opphold inklusive frokost!

Innkalling og sakspapirer til Generalforsamlingen finnes her: https://www.deltager.no/sommermote_2020#init

Location

Christiania Theater
Stortingsgata 16
Oslo, 0161