Home

What's New

Pripremna obuka za polaganje ispita za sticanje
CSX Cybersecurity Fundamentals sertifikata

U organizaciji Udruženja ISACA Beograd održana je obuka za polaganje ISACA Cybersecurity Fundamentals ispita. Obuka je održana u periodu 7.-10. aprila 2021. godine. Obuku je pohađalo 13 polaznika koji su time ostvarili 14CPE poena.

Predavač je bio Dušan Žikić, trener akreditovan od strane ISACA-e, a kontinuiranu pomoć u organizaciji i održavanju samog događaja pružili su Sanja Kekić, Nataša Pucanović i Milorad Jović.

Pored obrađivanja zvaničnih ISACA materijala, obuka je omogućila i aktivno učešće polaznika u razmeni znanja i iskustava iz prakse, kao i konstruktivne diskusije o oblastima koje su obuhvaćene ISACA Cybersecurity Fundamentals ispitom.

Većina učesnika je pokazala interesovanje za izlazak na ispit i sticanje sertifikata, a učesnici koji nisu članovi ISACA-e iskazali su zainteresovanost za pristupanje našoj organizaciji.

 Sveopšti utisak polaznika je iznad očekivanja.
U prilog tome govori i to da je najvišim ocenama ocenjen predavač (prosečna ocena 9,6),
kao i celokupan dogadjaj (prosečna ocena 9,4).


-----------------

Dana 30.03.2021.godine održali smo Godišnju Skupštinu Udruženja ISACA Beograd

-----------------

Udruženje ISACA Beograd je održalo prvu pripremnu obuku za polaganje ispita za CISA sertifikat

Obuku su održali akreditovani treneri od strane ISACA/APMG, Dragan Jovičić i Kristijan Lazić, sertifikovani profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u oblasti IT-ja, revizije i bezbednosti informacionih sistema.

CISAPrep


Utisci polaznika:

"Sveopšti utisak odličan. Sjajna ste ekipa, extra su predavači i ovo je baš ono što je meni u radu bilo potrebno kako bi mi pomoglo da sagledam kompletan framework i scope onoga što treba da pokrije IT revizija. S obzirom da sam ekonomske struke puno će mi pomoći u daljem radu i produbljivanju znanja, pošto sam se do sada uglavnom držala regulatornog okvira. I naravno, nadam se da ću položiti ispit, ako ništa drugo ova vaša pozitivna energija me nadahnula za dalji aktivan rad.Hvala od sveg srca i sve najbolje u daljem radu!"

"Generalni utisak je zaista visok.Predavaci su motivisani, angazovani i dobro pripremljeni. Sve vreme se trude da priblize sve aspekte obuke na ucesnike objasnjavajuci bitne detalje i drzeci fokus i paznju na cilj samog kursa. Sve cestitke na organizaciji dogadjaja. Preporucio bih svim zainteresovanim kolegama da obavezno odvoje vreme za test. Tema je izuzetno zanimljiva i neophodna u procesu domena koji obradjuje. Opet sve cestitke predavacima koji su genijalni bez daljnjeg!!!"

"Utisak je prevazišao očekivanja. Samo napred!"

-----------------

Udruženje ISACA Beograd se pridružio sada već drugom po redu CommunITy Day koji se na nivou ISACA Global održava svake prve subote u oktobru mesecu.
Ovogodišnja akcija je bila usmerena nastavnicima iz osnovne i srednje škole za decu sa posebnim potrebama „Mara Mandić“ kako bi ostali na „bezbednosnom“ kursu na svom nastavnom putu dok koriste digitalne komunikacione kanale i tehnologije. Tom prilikom održano je predavanje iz oblasti sajberbezbednosti i donirano je 300 maski.

ISACA Belgarde Chapter CommunITy Day 3rd, Oct.2020


-----------------

Dana 26.06.2020.godine održali smo Godišnju Skupštinu Udruženja ISACA Beograd

image2.jpegimage4.jpegimage22.jpeg


 
 

Our Events