Home

Udruženje ISACA Beograd duboko ceni naše članove, volontere, simpatizere, sponzore i organizacije koje nas podržavaju u realizaciji naše misije zato 

BUDITE ODGOVORNI!!!

What's New

Pripremna obuka za polaganje ispita za sticanje
CSX Cybersecurity Fundamentals sertifikata

U organizaciji Udruženja ISACA Beograd održana je obuka za polaganje ISACA Cybersecurity Fundamentals ispita. Obuka je održana u periodu 7.-10. aprila 2021. godine. Obuku je pohađalo 13 polaznika koji su time ostvarili 14CPE poena.

Predavač je bio Dušan Žikić, trener akreditovan od strane ISACA-e, a kontinuiranu pomoć u organizaciji i održavanju samog događaja pružili su Sanja Kekić, Nataša Pucanović i Milorad Jović.

Pored obrađivanja zvaničnih ISACA materijala, obuka je omogućila i aktivno učešće polaznika u razmeni znanja i iskustava iz prakse, kao i konstruktivne diskusije o oblastima koje su obuhvaćene ISACA Cybersecurity Fundamentals ispitom.

Većina učesnika je pokazala interesovanje za izlazak na ispit i sticanje sertifikata, a učesnici koji nisu članovi ISACA-e iskazali su zainteresovanost za pristupanje našoj organizaciji.

 Sveopšti utisak polaznika je iznad očekivanja.
U prilog tome govori i to da je najvišim ocenama ocenjen predavač (prosečna ocena 9,6),
kao i celokupan dogadjaj (prosečna ocena 9,4).


-----------------

Dana 30.03.2021.godine održali smo Godišnju Skupštinu Udruženja ISACA Beograd

-----------------

Udruženje ISACA Beograd je održalo prvu pripremnu obuku za polaganje ispita za CISA sertifikat

Obuku su održali akreditovani treneri od strane ISACA/APMG, Dragan Jovičić i Kristijan Lazić, sertifikovani profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u oblasti IT-ja, revizije i bezbednosti informacionih sistema.

CISAPrep


Utisci polaznika:

"Sveopšti utisak odličan. Sjajna ste ekipa, extra su predavači i ovo je baš ono što je meni u radu bilo potrebno kako bi mi pomoglo da sagledam kompletan framework i scope onoga što treba da pokrije IT revizija. S obzirom da sam ekonomske struke puno će mi pomoći u daljem radu i produbljivanju znanja, pošto sam se do sada uglavnom držala regulatornog okvira. I naravno, nadam se da ću položiti ispit, ako ništa drugo ova vaša pozitivna energija me nadahnula za dalji aktivan rad.Hvala od sveg srca i sve najbolje u daljem radu!"

"Generalni utisak je zaista visok.Predavaci su motivisani, angazovani i dobro pripremljeni. Sve vreme se trude da priblize sve aspekte obuke na ucesnike objasnjavajuci bitne detalje i drzeci fokus i paznju na cilj samog kursa. Sve cestitke na organizaciji dogadjaja. Preporucio bih svim zainteresovanim kolegama da obavezno odvoje vreme za test. Tema je izuzetno zanimljiva i neophodna u procesu domena koji obradjuje. Opet sve cestitke predavacima koji su genijalni bez daljnjeg!!!"

"Utisak je prevazišao očekivanja. Samo napred!"

-----------------

Udruženje ISACA Beograd se pridružio sada već drugom po redu CommunITy Day koji se na nivou ISACA Global održava svake prve subote u oktobru mesecu.
Ovogodišnja akcija je bila usmerena nastavnicima iz osnovne i srednje škole za decu sa posebnim potrebama „Mara Mandić“ kako bi ostali na „bezbednosnom“ kursu na svom nastavnom putu dok koriste digitalne komunikacione kanale i tehnologije. Tom prilikom održano je predavanje iz oblasti sajberbezbednosti i donirano je 300 maski.

ISACA Belgarde Chapter CommunITy Day 3rd, Oct.2020


-----------------

Dana 26.06.2020.godine održali smo Godišnju Skupštinu Udruženja ISACA Beograd

image2.jpegimage4.jpegimage22.jpeg


 
 

Our Events


Log in to see this information

Either the content you're seeking doesn't exist or it requires proper authentication before viewing.