Medlemskap

ISACA International och ISACA Sweden Chapter

I Sverige innebär medlemskap i ISACA på samma gång en anslutning till ISACA Sweden Chapter och ISACA International. Tillsammans verkar föreningens olika organ världen över för att tillhandahålla värdefull service till över 150 000 medlemmar i 180 länder, verksamma inom yrkesområden som bland annat IT-revision, informationssäkerhet och IT-styrning.

Detta är ett urval av de förmåner som ett medlemskap ger Dig:

  • Möjligheten att utveckla dig själv inom informationssäkerhet, IT-revision och ledning/styrning av IT
  • Möjligheten att bredda ditt personliga nätverk och träffa yrkeskolleger i många olika branscher
  • Möjlighet att ladda ner COBIT 5 i form av PDF-filer. Cobit är det ledande ramverket för IT-styrning. Bra rabatter om du vill ha ramverket i pappersform. 
  • Prenumeration på tidskrifterna IS Control Journal (på engelska)
  • Rejäla rabatter på svenska och internationella ISACA-konferenser
  • Tillgång till ISACA eLibrary som innhåller de flesta ISACA/ITGI böcker och mer än 400 relevatant böcker från andra förlag och organisationer.
  • Rabatter på facklitteratur från ISACA Bookstore
  • Möjligheten att engagera dig nationellt och internationellt.

Bli medlem i ISACA!

För att  bli medlem i ISACA måste du fylla i en medlemsansökan (online) som du hittar på ISACA Internationals webbsida och betala medlemsavgiften.

Medlemsavgiften för nya medlemmar utgörs av tre delar; ISACA International (135 US$), ISACA Sweden chapter (50 US$) och en anslutningsavgift (10 US$). Ansökan gör du här (via ISACA Globals hemsida).  

MEDLEMSANSÖKAN

Ansökan är på engelska, det finns inte någon på svenska. Om du är i kontakt med ISACA international kan det vara bra att veta att ISACA Sweden Chapters id-nummer är 88. Om du har några frågor kring ansökningsprocessen eller något annat som har med medlemskapet att göra kontakta info@isaca.se.

Studentrabatt 

ISACA erbjuder Dig som är student att bli medlem mot en mycket förmånlig avgift som innebär en rejäl rabatt på ordinarie avgift. Läs mer på isaca.org/membership/student-membership

Är du medlem i ISACA och student? ISACA erbjuder två studentmedlemmar gratis plats på våra seminarium. Vi bjuder på seminarieavgiften och - ingår lunch i seminarieavgiften bjuder vi dessa två studentplatser på det också. Övriga studenter erbjuds platser gratis men endast i mån av tillgång och vi kan då inte bjuda på lunch t ex. Ange STUDENTRABATT när du anmäler dig!