ISACA Sverige - Event Live Online - Hacking Cyber Security Culture

When:  Feb 9, 2021 from 16:00 to 17:00 (CET)
Med tiden har vi lärt oss att cybersäkerhet handlar om mycket mer än teknik och processer. Utan en organisationskultur som omfattar cybersäkerhet kan ansträngningar att bygga säkerhetsprogram kan vara osammanhängande och ineffektiva. Detta har lett till ökningen av en ny kritisk roll - cyberkulturhacker. Publiken lär sig om vad cyberkulturhackare gör och hur de kan användas för att effektivt öka medvetenheten om cyberföretag. Detta minskar i sin tur cyberincidenter och intrång.

Datum:          Tisdag 9 februari 2021

Tid:                16:00 – 17:00

Plats:             Zoom- länk skickas 3 dagar innan eventet till registrerade medlemmar

Talare :           Dr Christine Izuakor är VD för Cyber Pop-up, är en on-demand cybersäkerhetsplattform som drivs av cyber-frilansare. Hon har över ett decennium erfarenhet av att leda cybersäkerhetsfunktioner inom Fortune 100-företag och är CISSP- och CISM-certifierade. Christine har även en doktorsexamen i säkerhetsteknik och blev den yngsta studenten och den första afroamerikanska kvinnan som åstadkommit detta. Hennes forskning har publicerats och hennes ursprungliga bidrag till säkerhetsindustrin presenterades vid internationella konferenser från Sydkorea till Italien. Hennes snabba tillväxt inom teknikindustrin fick sina platser på Chicago Business Crain's Tech 50 List och 2018 Crains 20 på 20-talet. Hon har också varit med i Wall Street Journal, Cheddar News, CW, Hemispheres Magazine och mer.

Nivå:               Medel 

CPE:              1,0 poäng 

Avbokning:     Observera att din anmälan är bindande. Eventuell avbokning måste göras skriftligen till info@isaca.se  senast per sista anmälningsdag. Om du får förhinder kan du skicka någon i ditt ställe. En administrativ avgift om 500 kr tas ut av dem som anmält sig men inte avbokat senast sista avbokningsdag - eller om ersättare uteblir.

Sista anmälningsdag:           8 februari 2021

Registrering: https://www-eur.cvent.com/d/bfqnvm

Frågor om arrangemanget kan ställas till info@isaca.se, alternativt direkt till Petra Eyram (petra.eyram@volvocars.com) eller Taif Mobarek (taif.mobarek@if.se).

Location

Sweden
Online Instructions:
Url: http://www.isaca.se
Login: Zoom- länk skickas 3 dagar innan eventet till registrerade medlemmar

Contact