ISACA MÁSODIK SZERDA - 2021. SZEPTEMBER

When:  Sep 8, 2021 from 17:00 to 19:00 (HU)
Szeretettel meghívunk a szeptemberi Második szerdai előadásunkra:

Krasznay Csaba: Kiberbiztonsági oktatás és kutatás a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Időpont: 2021. szeptember 8. (szerda) 17:00
Online közvetítés - a csatlakozáshoz szükséges linket az esemény előtt a honlapunkon és a FB oldalunkon tesszük közzé. Előzetes regisztráció nem szükséges.

Az előadásról:

A kibertér biztonsági problémáinak kezelésében az egyik, ha nem a legnagyobb kihívás a védelemhez szükséges emberi erőforrás hiánya. Éppen ezért fontos, hogy minél több jól képzett szakember jelenjen meg a piacon. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem évek óta vezető szerepet játszik a kiberbiztonsági utánpótlásképzésben, melyet a 2019 szeptemberében indított kiberbiztonsági mesterszak tovább erősített. Az előadás bemutatja a képzési programok mögötti kulisszatitkokat, illetve azt, hogyan kapcsolódik mindez a kutatás-fejlesztés-innovációhoz, mely szintén kiemelt szerepet játszik az NKE életében.


Az előadóról:

 Dr. Krasznay Csaba a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, kutatási témája a kiberbiztonság, jelenleg az egyetem Kiberbiztonsági Kutatóintézetének intézetvezetője. A Magyary E-közigazgatástudományi Egyesület és az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás elnökségi tagja, az ISACA korábbi elnökségi tagja. 2003-ban szerezte meg diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar villamosmérnöki szakán, majd PhD-ját az NKE-n 2012-ben katonai műszaki tudományok területén. 2011-ben az "Év Útmutató Biztonsági Szakemberének" választották. Felsőoktatási tevékenysége mellett folyamatosan dolgozik piaci közegben is.

Location

Hungary
Online Instructions:
Url: http://isaca.hu
Login: Online közvetítés - a csatlakozáshoz szükséges linket az esemény előtt a honlapunkon és a FB oldalunkon tesszük közzé. Előzetes regisztráció nem szükséges.
Register Now