ISACA MÁSODIK SZERDA - 2021.OKTÓBER

When:  Oct 13, 2021 from 17:00 to 18:00 (HU)
Szeretettel meghívunk az októberi Második szerdai előadásunkra:

Krasznay Csaba: Kiberbiztonsági oktatás és kutatás a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Időpont: 2021. október 13. (szerda) 17:00
Helyszín: Lurdy Konferencia-és Rendezvényközpont - 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 7. terem

A rendezvényen való részvétel ISACA tagok és vendégek számára egyaránt regisztrációhoz kötött!
REGISZTRÁCIÓ: https://www.eventbrite.com/e/isaca-masodik-szerda-2021-oktober-13-registration-169317736909

Az esemény után az ISACA Magyarországi Egyesület közgyűlése kerül megrendezésre.

Az előadásról:

A kibertér biztonsági problémáinak kezelésében az egyik, ha nem a legnagyobb kihívás a védelemhez szükséges emberi erőforrás hiánya. Éppen ezért fontos, hogy minél több jól képzett szakember jelenjen meg a piacon. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem évek óta vezető szerepet játszik a kiberbiztonsági utánpótlásképzésben, melyet a 2019 szeptemberében indított kiberbiztonsági mesterszak tovább erősített. Az előadás bemutatja a képzési programok mögötti kulisszatitkokat, illetve azt, hogyan kapcsolódik mindez a kutatás-fejlesztés-innovációhoz, mely szintén kiemelt szerepet játszik az NKE életében.


Az előadóról:

 Dr. Krasznay Csaba a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, kutatási témája a kiberbiztonság, jelenleg az egyetem Kiberbiztonsági Kutatóintézetének intézetvezetője. A Magyary E-közigazgatástudományi Egyesület és az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás elnökségi tagja, az ISACA korábbi elnökségi tagja. 2003-ban szerezte meg diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar villamosmérnöki szakán, majd PhD-ját az NKE-n 2012-ben katonai műszaki tudományok területén. 2011-ben az "Év Útmutató Biztonsági Szakemberének" választották. Felsőoktatási tevékenysége mellett folyamatosan dolgozik piaci közegben is.

A gépjárművel érkezők számára a felszíni parkoló ingyenesen használható.

 Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az aktuális járványhelyzet lehetőségei és előírásai szerint bonyolítjuk le a rendezvényt, betartva a rendezvény helyszínének feltételeit. Ezek a feltételek idővel változhatnak, kérjük figyeld a weboldalon megjelenő tájékoztatónkat.

 Kérjük, hogy minimum 1,5 m biztonsági távolságot tartsunk a fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében. A résztvevők számára kötelező a védettségi igazolvány, amit a belépéskor be kell mutatni.

 

Location

Lurdy Konferencia-és Rendezvényközpont
Könyves Kálmán krt. 12-14., 7. terem.
Budapest, 1097
Hungary