Megújítás lépései (Útmutató)

ISACA tagság megújítási folyamata - segédlet

Az ISACA Budapest Chapterben a CPE pontok regisztrálását támogatjuk az ISACA tagok számára az egyesületi és a szerződött partneri eseményeken szerzett CPE pontok kapcsán a cpe.isaca.hu oldalon elérhető nyilvántartó rendszer segítségével.

A cpe.isaca.hu felületen regisztrált pontokat rendszeresen, de az év végi tagsági megújítási határidő előtt minden esetben feltöltjük az isaca.org oldalra, a feltöltött pontok a My ISACA – Edit CPE menüpont alatt elérhetőek. A CPE rendszerből importált események és a jóváírt pontok az Unapplied CPE hours bekezdés alatt jelennek meg a felhasználói profilodban.


 

A CPE jóváhagyás lépései:

1. My ISACA-Manage CPE menüpont alatt az Unapplied CPE Hours listában jelennek meg a feltöltött CPE pontok, amelyeket az Action oszlopban lévő Apply ikonra kattintva tudod szerkeszteni.

2. Ekkor felugrik az Edit CPE ablak, ahol az adott rendezvényen megszerzett CPE pontok jellemzőit láthatod.

3. A CPE Detail táblázatban az egyes események címe mellett jelennek meg a jóváírt CPE pontok.


4. Amennyiben több minősítéssel rendelkezel, egy külön ablak jelenik meg, amelyen te határozod meg, hogy az adott esemény az egyes minősítések szempontjából hány pontot ér. A pontértékek minősítésenként különbözhetnek.

5. Ha olyan eseményen voltál, vagy olyan tevékenységet végeztél, aminek a pontjai a Budapest Chapter nyilvántartásában nem szerepelnek (a CPE Policy alapján érvényesíthető pontok), akkor azokat te magad rögzítheted és határozhatod meg a hozzájuk kapcsolódó elszámolt pontok mennyiségét.6. Ha teljesítetted az idei minimum CPE pontmennyiséget, vagy ha ebben az évben zárul a három éves periódusod és a három évre együttesen is megszerezted az összesített minimum pontmennyiséget, akkor folytathatod a megújítási folyamatot a díjak megfizetésével.7. A Reinstatements felületen tudod aktualizálni a felhasználói, elérhetőségi és számlázási adataidat, ami egyrészt azért fontos, hogy megfelelő adatokkal kaphasd meg a kiállítandó számládat, másrészt az Egyesületi hivatalos tagsági adataidat is itt töltöd fel számunkra. Ha hibás vagy elavult adatokat hagysz a rendszerben, akkor nem tudunk téged szükség esetén elérni. Kérjük számlázás előtt ezeket az adatokat frissítsd.
Az adószám feltüntetésére is itt van lehetőséged (lásd a mintát).

 


8. Amint jóváhagytad az összes CPE pontot a Renew now gombra kattintva teljesítheted a fizetési kötelezettségedet.

 


9. Kérlek ellenőrizd, hogy az ISACA Membership és a Budapest Chapter díj mellett az összes minősítésed díja szerepel. Az Order Summary felületen a Checkout gombra kattintva tudod a fizetési folyamatot elindítani.
10. Ellenőrizd, hogy a megújítási folyamat sikeresen befejeződött és a tagsági státuszod dátuma megfelelő lett.A sikeres tranzakcióról kapsz visszaigazoló emailt, benne a számlával, amit később a weboldalról is elérhetsz és letölthetsz.

További kérdés, észrevétel esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a web@isaca.hu címen.