KÖZGYŰLÉS (2021. OKTÓBER)

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓTisztelt Tagtársak!

Az ISACA Magyarországi Egyesület (székhely: 2040 Budaörs, Ébner György köz 4.) az éves közgyűlését 2021. október 6-án (szerdán) 10.00-kor tartja. Új helyszín: Lurdy Konferencia-és Rendezvényközpont - 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 7. terem.

Amennyiben a meghirdetett időpontra nem jelenik meg a szavazásra jogosultak min. 50,1%-os részaránya, úgy a közgyűlés határozatképtelen lesz. Erre az esetre a meghirdetett Közgyűlés megismételt közgyűlési időpontja 2021. október 13-án (szerdán) 18.00 óra. ÚJ HELYSZÍN: Lurdy Konferencia-és Rendezvényközpont - 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 7. terem. A gépjárművel érkezők számára a felszíni parkoló ingyenesen használható.

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az aktuális járványhelyzet lehetőségei és előírásai szerint bonyolítjuk le a rendezvényt, betartva a rendezvény helyszínének feltételeit. Ezek a feltételek idővel változhatnak, kérjük figyeld a weboldalon megjelenő tájékoztatónkat.

Kérjük, hogy minimum 1,5 m biztonsági távolságot tartsunk a fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében. A résztvevők számára kötelező a védettségi igazolvány, amit a belépéskor be kell mutatni.

A Közgyűléssel kapcsolatos hivatalos kommunikáció helye a honlapunk, továbbá kérjük fokozottan figyeld e-mailjeinket és a hírleveleket. A közgyűlésen való részvételedre feltétlenül számítunk!

 

Napirend:

 1. Közgyűlési tisztségviselők (levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, jegyzőkönyv hitelesítők) megválasztása
 2. Tájékoztató az alapszabály módosítására vonatkozó ülés tartása nélküli döntéshozatali eljárás eredményéről és a 2021. júniusi határozatképtelen közgyűlésről
 3. Az alapszabály módosítása, szavazás
 4. Elnöki beszámoló, szavazás
 5. Etikai Bizottsági beszámoló, szavazás
 6. Felügyelő Bizottsági beszámoló, szavazás
 7. 2020-as éves gazdasági beszámoló, éves beszámoló elfogadása, szavazás
 8. 2021-es tervek és költségvetés, szavazás
 9. Tisztújítás: a mandátumok lejárta miatt az Elnök, az Elnökségi tagok megválasztása

 

Alább olvasható, hogy mik a lehetséges pályázható tisztségek, illetve azokhoz milyen teljesítmény elvárások tartoznak. A pályázatnak minden esetben tartalmaznia kell a következőket:

 • rövid bemutatkozás (legfeljebb 500 karakter)
 • mely tisztségre pályázol (tisztség megnevezése)
 • miért vagy alkalmas a tisztség betöltésére (legfeljebb 500 karakter)
 • nevezz meg 2 db új eredményt, amelyet megválasztásod esetén az adott tisztség keretein belül hozzátennél az eddigiekhez (legfeljebb 500 karakter)

 

A szakmai pályázatot küldd az fb@isaca.hu email címre, amelyeket a beérkezés szerint honlapunkon publikálunk.

A 2020. évről szóló éves beszámoló elérhető a weboldalon.

Minden tag megjelenésére feltétlenül számítunk!

Üdvözlettel:

Biró Gergely

elnök


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AZ ISACA BUDAPEST CHAPTERBEN BETÖLTHETŐ TISZTSÉGEK ÉS FELADATAI:


Elnök (President):

Az egyesület képviselete, az elnökség kétéves működésének megszervezése (koordinálja az elérendő célok megtervezését, figyelemmel kíséri és biztosítja a megvalósulásukat), az elnökségi ülések levezetése, az elnökségi döntések végrehajtásának menedzselése, éves közgyűlések előkészítése.

Szakmai fejlődés és támogatás munkacsoport vezetője (Director, Outreach & Professional Development):

Bemutatja és képviseli az egyesületet a releváns külső szervezetek felé (oktatási intézmények, kormányzati szervek, szakmai szervezetek), felkutatja az együttműködési lehetőségeket és koordinálja azok megvalósítását. 

 • Az egyetemi és főiskolai kapcsolatok erősítésére vonatkozó tervet készít és menedzseli azt (diák és tanár célközönségnek egyaránt). Rendszeresen konzultál az Academic Advocate szerepet betöltő tagokkal, látogatja az egyetemeket, és tájékoztatja az ISACA tevékenységéről, támogatja és nyomon követi az ISACA által támogatott területeken folytatott oktatási tevékenységeket. Prezentációt készít az ISACA által az egyetemeknek és egyetemistáknak nyújtott lehetőségekről és támogatásról, támogatja a diák tagok számának növelését.
 • Bemutatja és képviseli az egyesületet a releváns kormányzati és törvényhozási képviseletek felé, tartja a kapcsolatot azok képviselőivel. Felkutatja az együttműködési lehetőségeket és koordinálja azok megvalósítását.
 • Tartja a kapcsolatot a releváns szakmai szervezetekkel, felkutatja és koordinálja a potenciális kutatási lehetőségeket. Koordinálja az Információbiztonsági Felmérés elkészítését, gondoskodik róla, hogy az ISACA kutatási eredményei eljussanak a tagsághoz.