CRISC vizsgafelkészítő tanfolyamHivatalos (akkreditált) CRISC vizsgafelkészítő tanfolyam az ISACA Budapest Chapter szervezésében

Következő képzés dátuma:

Jelentkezések függvényében

Élő online képzés 
Oktató: Tonci Kaleb - ISACA Croatia Chapter
A tanfolyam nyelve angol.

A tanfolyam díja:

ISACA tag résztvevő, magánszemély számára kiállított számla esetén: Kedvezményes 235.000 Ft + áfa
ISACA tag résztvevő, cég számára kiállított számla esetén: 295.000 Ft + áfa
Nem ISACA tag résztvevő, magánszemély számára kiállított számla esetén: 295.000 Ft + áfa 
Nem ISACA tag résztvevő, cég számára kiállított számla esetén: 345.000 Ft +áfa

Csatlakozz most egyesületünkhöz és fizesd az ISACA tagok számára kedvezményes díjat!

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY: jelentkezz 2023. december 31-ig és ajándékba küldjük neked a legfrissebb CRISC Review Manual (7th edition) tankönyvet! 

A CRISC vizsgafelkészítő tanfolyam leírása

CRISC vizsgafelkészítő tanfolyam leírása:

1998 óta a Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC) program vált az informatikai kockázat- és információs rendszerek ellenőrzésének terén tevékenykedő szakemberek elismert szakértőjévé. A CRISC minősítés megszerzése nemcsak a kockázatkezelési és információbiztonsági területeken szerzett széleskörű tudás szimbóluma, hanem azt is jelzi, hogy az egyén elkötelezett a szakterülete iránt. A CRISC program által minősített szakemberek különféle kihívásokkal szemben is hatékonyan alkalmazhatják a kockázatkezelés és az információbiztonság legjobb gyakorlatait. A minősítés megszerzése segíti a szakembereket az elismerés és a szakmai presztízs megszerzésében, miközben a munkáltatók számára is vonzóvá teszi őket, akik preferálják és értékelik az olyan szakembereket, akik rendelkeznek a CRISC minősítéssel.

A tanfolyam lebonyolítása

A CRISC vizsgafelkészítő tanfolyam az ISACA Budapest Chapter (ISACA Magyarországi Egyesület) szervezésében élő online képzés formában kerül megrendezésre. A tanfolyam intenzív (napi 8-10 óra), a konzultációk 9.00-tól körülbelül 17.00-ig tartanak.

Jelentkezés

A CRISC vizsgafelkészítő tanfolyamra az ISACA Budapest Chapter internetes oldalán van lehetőség online jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezési lap elküldésével Megrendelő/résztvevő jelen általános tanfolyami és garanciális feltételeket magára nézve kötelezőnek vette és elfogadta.
A jelentkezés elfogadásáról és a tanfolyammal kapcsolatos tudnivalókról a résztvevőket írásos visszaigazolásunkban tájékoztatjuk (e-mail).

A tanfolyam nem vizsgaköteles. A vizsga díját a tanfolyam nem tartalmazza.

Tanfolyam díja, fizetési és lemondási feltételek

A tanfolyam teljes díját átutalással lehet egyenlíteni számlánk alapján 8 napos fizetési határidővel. A fizetési feltételekről visszaigazolásunkban tájékoztatjuk a megrendelőt/résztvevőt. Amennyiben a számla kifizetése a jelzett fizetési határidőig nem történik meg, a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresét számoljuk fel, mint késedelmi kamatot.

A tanfolyami részvétel lemondását csak írásban és a tanfolyam kezdetét megelőzően fogadjuk el. Térítésmentesen lemondható a részvétel a tanfolyam kezdete előtt 10 munkanappal vagy korábban. Amennyiben a jelentkező a visszalépését a tanfolyam kezdetét megelőző 10–6 munkanap között jelzi, akkor a tanfolyami ár 50%-át, ha 5 munkanapon belül, akkor 75%-át kell megfizetnie, amennyiben a jelentkező minden írásbeli visszajelzés nélkül marad távol a tanfolyamtól, akkor a teljes tanfolyam teljes árát számítjuk fel a képzést hivatalosan megrendelő, költségét vállaló félnek.

Titoktartás, adatvédelem

Az ISACA Magyarországi Egyesület kijelenti, hogy a jelentkezések során megadott információkat és adatokat kizárólag saját, belsős nyomkövetési és adminisztrációs célokra használja, azt más cégnek, harmadik személynek - kivéve ha arra törvény vagy jogszabály nem kötelezi - azt nem adja ki. Az Egyesület az Adatvédelmi Tájékoztatója alapján adatfeldolgozót igénybe vehet.

Szerzői jogok

A tanfolyam során a résztvevők számára, használatra átengedett referenciaanyagok és eszközök az ISACA Magyarországi Egyesület, valamint az ISACA Global kizárólagos tulajdonában maradnak és nem vihetők el a tanfolyam helyszínéről. A résztvevők rendelkezésére bocsátott hallgatói anyagok, hivatalos tananyagok résztvevők/felhasználók általi másolása, harmadik személynek történő kölcsönzése tilos.

Kapcsolódó vizsga: Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC) vizsga. A vizsga az ISACA Global által szervezett, szabadon választható időpontokban tehető le, számítógépes teszt formában. A vizsgáról, vizsgajelentkezésről és annak feltételeiről, időpontokról további információkat az ISACA oldalán találhatsz. A vizsga költségeit a tanfolyam díja nem tartalmazza.