Számlaigénylés

Kedves ISACA Tagtársunk!

Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a számlaigénylésről, amely a megújítási időszakban tudnod érdemes.
Az ISACA tagság megújításának legegyszerűbb módja az isaca.org-on keresztüli online megújítás és tagdíj befizetés. Az amerikai számla a magyarhoz hasonlóan elszámolható (NAV ugyanúgy elfogadja), amennyiben szükséges az adószám feltüntetése a számlán, írd be a számlázási adatok közül az opcionális sorok valamelyikébe az adószámot (lásd Megújítás lépései Útmutatóban). Az ISACA Support is segít, az alábbi módon lépj velük kapcsolatba: https://isaca.force.com/support/s/

ISACA tagság fenntartása
Mind a nemzetközi, mind pedig a Budapesti tagozat éves díjának megfizetése szükséges a ISACA tagság fenntartásához.
A CISA, CISM, CRISC, CGEIT, CSX-P valamint a CDPSE címek fenntartásához a CPE követelményeken túl éves címfenntartási díj megfizetése is szükséges.
Például: ISACA magyar tagozat tagdíja 31.200,-Ft+27% ÁFA + ISACA nemzetközi tagdíj 64.800,-Ft+27% ÁFA + CISA címfenntartási díj tagoknak 21.600,-Ft+27% ÁFA = 117.600,-Ft+27% ÁFA

Számlaigénylési folyamat

  • Amennyiben magyar számlát szeretnél igényelni, kérlek, töltsd ki a Számlaigénylés űrlapot.
  • Megrendelésed beérkezését követően elektronikus számlát küldünk 2 héten belül, ezért nagyon fontos, hogy email címed fokozott gondossággal töltsd ki!
  • A beérkező befizetéseket minden hónap 10-ig továbbítjuk a központ felé.
  • A befizetésed és a központi feldolgozás közti időben a központtól érkező esetleges fizetési felszólításokat így kérjük, tekintsd tárgytalannak.
  • A tagsági és címfenntartási díjak nettó összegek, a végösszeg 27% ÁFÁ-val terhelt.
  • Felhívjuk a figyelmedet, hogy az adott év márciusban már nem tudunk magyar megújítási számlát kiállítani, mivel az adminisztrációs folyamatok lassúsága miatt a folyamat időbeli végrehajtása nem garantálható

FIGYELEM!

  • Az ISACA Magyarországi Egyesület a számlaigénylést követően elektronikus számlát állít ki! Amennyiben papíralapú számlát igényelsz, úgy annak feldolgozási költsége: 1000,-Ft + 27% ÁFA, azaz 1270,-Ft/számla.
  • Diákoknál érvényes nappali tagozatos diákigazolvány, nyugdíjasok esetén nyugdíjas igazolvány a feltétel.
  • Kedvezményes nemzetközi tagdíjak feltételeiről (diák, oktatói) tájékozódj az isaca.org-on. Felhívjuk figyelmedet, hogy diák és oktatói tagság esetén egyszeri csatlakozási díj NEM fizetendő, viszont a megfelelő jogviszony igazolása a Központ felé szükséges.

 

Fizetendő díj alakulása forintban
A forint gyengülés miatt az éves tagdíjak 480 Ft-os USD árfolyamon vásárolhatók meg az ISACA Magyarországi Egyesületen keresztül. Ezért javasoljuk, hogy tagdíjadat közvetlenül a www.isaca.org-on keresztül újítsd meg (jelentősen olcsóbb).

Érvényességi időszak
2023. október 1. és 2024. május 31. közti tagdíjfizetés esetén a tagsági viszony 2024. december 31-ig áll fenn.

Fordulj hozzánk bizalommal!SZÁMLAIGÉNYLÉS ESETÉN KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:
(Ha nem tölt be megfelelően az oldal, kérem kattintson az 'ŰRLAP KITÖLTÉSE' feliratra)