CISA vizsgafelkészíttő tanfolyam 2020. márciusHivatalos CISA vizsgafelkészítő tanfolyam az ISACA Budapest Chapter szervezésében


Időpont: 2020. március 4-8.
Helyszín: Deloitte Hungary - 1068 Budapest, Dózsa György út 84/C.
Oktató: Tonci Kaleb - ISACA Croatia Chapter
A tanfolyam nyelve angol.

A tanfolyam díja:

ISACA tagok számára: 235.000 Ft + ÁFA
Nem tagok számára: 295.000 Ft + ÁFA

Csatlakozz most egyesületünkhöz és fizesd az ISACA tagok számára kedvezményes díjat!

A tanfolyam díja tartalmazza az 5 napos képzést és a CISA Review Manual (27th Edition) tankönyvet. A tanfolyam díja nem tartalmazza a szállás és az ellátás költségeit.

A CISA vizsgafelkészítő tanfolyam leírása

CISA vizsgafelkészítő tanfolyam leírása:

1978 óta a Certified Information Systems Auditor program az informatikai auditorok, az ellenőrzési és biztonsági szakemberek körében a szakértelem és elkötelezettség értékmérője lett. A CISA minősítés megszerzése hozzájárul az IT audit, az ellenőrzés és biztonság szakembereinek szakmai elismertségéhez, mert a CISA program azokat minősíti, akik demonstrálni tudják hozzáértésüket a manapság olyannyira keresett szakterületen. A munkáltatók felvételnél előnyben részesítik és igyekeznek megtartani azokat a munkatársakat, akik képesek a minősítést megszerezni és megtartani.

A tanfolyam lebonyolítása

A CISA vizsgafelkészítő tanfolyam az ISACA Budapest Chapter (ISACA Magyarországi Egyesület) szervezésében a Deloitte Hungary helyszínén (1068 Budapest, Dózsa György út 84/C.) kerül megrendezésre. A tanfolyam intenzív (napi 8-10 óra), 9.00-tól körülbelül 17.00-ig tartanak. Tanfolyamunkon részt vevő vidéki résztvevőink számára – igény esetén – szálláslehetőséget tudunk ajánlani az oktatási helyszín közelében található ***-os szállodákban.

Jelentkezés

A CISA vizsgafelkészítő tanfolyamra az ISACA Budapest Chapter internetes oldalán (https://engage.isaca.org/budapestchapter/cisa-vizsgafelkeszito-tanfolyam) van lehetőség online jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezési lap elküldésével Megrendelő/résztvevő jelen általános tanfolyami és garanciális feltételeket magára nézve kötelezőnek vette és elfogadta.
A jelentkezés elfogadásáról és a tanfolyammal kapcsolatos tudnivalókról a résztvevőket írásos visszaigazolásunkban tájékoztatjuk (e-mail).
A tanfolyam nem vizsgaköteles. A vizsga díját a tanfolyam nem tartalmazza.

Tanfolyam díja, fizetési és lemondási feltételek

A tanfolyam teljes díját átutalással lehet egyenlíteni számlánk alapján 8 napos fizetési határidővel. A fizetési feltételekről visszaigazolásunkban tájékoztatjuk a megrendelőt/résztvevőt. Amennyiben a számla kifizetése a jelzett fizetési határidőig nem történik meg, a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresét számoljuk fel, mint késedelmi kamatot.

A tanfolyami részvétel lemondását csak írásban és a tanfolyam kezdetét megelőzően fogadjuk el. Térítésmentesen lemondható a részvétel a tanfolyam kezdete előtt 10 munkanappal agy korábban. Amennyiben a jelentkező a visszalépését a tanfolyam kezdetét megelőző 10–6 munkanap között jelzi, akkor a tanfolyami ár 50%-át, ha 5 munkanapon belül, akkor 75%-át, amennyiben a jelentkező minden írásbeli visszajelzés nélkül marad távol a tanfolyamtól, akkor a teljes tanfolyam teljes árát számítjuk fel a képzést hivatalosan megrendelő, költségét vállaló félnek.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a CISA Review Manual (27th edition) tankönyvet a tanfolyam idejére csak a 2020. február 1-ig tanfolyamra jelentkezők számára tudjuk biztosítani. A később jelentkezők számára a tankönyvet utólagosan eljuttatjuk.

Titoktartás, adatvédelem

Az ISACA Magyarországi Egyesület kijelenti, hogy a jelentkezések során megadott információkat és adatokat kizárólag saját, belsős nyomkövetési és adminisztrációs célokra használja, azt más cégnek, harmadik személynek - kivéve ha arra törvény vagy jogszabály nem kötelezi - azt nem adja ki.

Szerzői jogok

A tanfolyam során a résztvevők számára, használatra átengedett referenciaanyagok és eszközök az ISACA Magyarországi Egyesület, valamint az ISACA HQ kizárólagos tulajdonában maradnak és nem vihetők el a tanfolyam helyszínéről. A résztvevők rendelkezésére bocsátott hallgatói anyagok, hivatalos tananyagok résztvevők/felhasználók általi másolása, harmadik személynek történő kölcsönzése tilos.

Kapcsolódó vizsga: CISA (Certified Information Systems Auditor) vizsga. A vizsga az ISACA szervezet által szervezett, meghirdetett időpontokban tehető le, számítógépes teszt formában. A vizsgáról, vizsgajelentkezésről és annak feltételeiről, időpontokról további információkat az ISACA oldalán  található.
A vizsga költségeit a tanfolyam díja nem tartalmazza.